Ovo su najbolji tek proizvodi koje trenutno možete da kupite

Ovo su najbolji tek proizvodi koje trenutno možete da kupite

Autor: | 24/05/2019

0

Još prošle godine se dalo naslutiti da će 2019. biti jako uzbudljiva kada je reč o naprednim tehnologijama i novitetima koji će zavladati našim pametnim uređajima – računarima, mobilnim telefonima, tabletima i televizorima.

Brendovi neumorno otkrivaju nove modele svojih uređaja, a u neverovatnoj konkurenciji postalo je već uobičajno da su neka od najizvikanijih imena razočarala svojim novitetima, dok su pojedini modeli do sada manje favorizovanih brendova potpuno iznenadili i došli na sam vrh lestvice zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i uspešnosti svojih novih proizvoda.

Najpopularniji elektronski proizvodi od prenosnih računara do televizora i pametnih telefona postali su još brži, jači, pametniji i jednostavniji za upotrebu. A i sama kupovina nikada nije bila lakša i jednostavnija. Zahvaljujući portalu Idealno.rs za upoređivanje ponuda, cena i veb-prodavnica, lakše je nego ikada do sada pronaći neki od vrhunskih novih modela po povoljnim cenama.

Proverili smo najjače i najbolje modele televizora, smartfona i prenosnika koji su trenutno najbolji izbor za kupovinu. Treba li naglašavati da su svi modeli dostupni i u domaćim veb-prodavnicama? Kvalitet najboljih modela se i te kako odražava na cenu tih uređaja, i zato obavezno proverite i uporedite cene na portalu Idealno.rs.

Najbolje od najboljeg – OLED televizori

Samsung Q9FN QLED

I dok je za većinu smrtnika 4K rezolucija i dalje nepotreban luksuz (posebno s obzirom na dostupan 4K sadržaj), Samsung je kao i uvek otišao korak dalje i još prošle godine predstavio prvi 8K televizor. I pogodite šta? Zaseo je na sam vrh liste najboljih modela televizora koji se trenutno mogu kupiti. 8K rezolucija slike donosi neverovatno realan prikaz sadržaja koji će još dugo biti teško nadmašen. U 85-inčnoj verziji, ovaj model zahteva ne samo ogromnu sobu već i praktično neograničen budžet, ali obećali smo da ćemo pričati samo o najboljima od najboljih. U svetu televizora to je definitivno Samsung Q9FN serija!

LG C8 OLED

Na vrhu liste najboljih televizora definitivno zaslužuje da bude i LG C8 model OLED televizora dostupan u malo manjim verzijama od gore pomenutog Samsunga, odnosno u veličini od 55 i 65 inča. Zaslužuje da bude na spisku jer je svojim inovacijama kod modela OLED televizora LG postavio standarde koje će ostatak industrije morati da prati. C8 objedinjuje sve što modernom korisniku treba od jednog televizora: impresivan kvalitet slike, brojne dodatne funkcije, atraktivan dizajn i nenadmašnu smart TV platformu.

Najbolje od najboljeg – pametni telefoni

Samsung Galaxy S9 Plus

Mnogi su saglasni da je Samsung S9 trenutno najbolji smartfon koji se može kupiti. Teško da ćete naći veći ili bolji Android od ovog. Veličina ekrana od 6,2 inča sa impresivnom dvostrukom low-light kamerom čini ovaj model najboljim Samsung pametnim telefonom do sada. Dizajnom će vas podsetiti na stariji S8, ali istina je da se po mnogo čemu razlikuje od njega. Osim najhvaljenijih karakteristika koje se tiču displeja i kamere, na ovom modelu su ispravljeni brojni nedostaci ranijih modela, pa su kod S9 zvučnici daleko kvalitetniji. Ovo je pametni telefon za sve one koji žele najveći ekran i najbolju kameru.

iPhone XS

Top model smartfona iPhone XS košta malo više od vrtoglavih 150.000 dinara i jedan je od najskupljih mobilnih telefona današnjice, čak i u svojoj najjeftinijoj verziji. Paprena cena i ne treba posebno da čudi ako uzmemo u obzir da kupovinom iPhone XS kupujete jedan od najbržih i najmoćnijih pametnih telefona, koji između ostalog ima najveći ekran (OLED) od svih Apple smartfona, a koji se proteže od ivice do ivice, revolucionarni foto-sistem s dvostrukom 12 MP kamerom, napredni Face ID i mnoštvo drugih vrhunskih karakteristika. Sigurno je da iPhone XS neće osvojiti fanove Androida, ali biće tiha patnja svima koji su inače opsednuti Apple proizvodima.

Najbolje od najboljeg – prenosni računari

Huawei MateBook X Pro

Definitivan izbor najboljeg laptopa na svetu pao je na Huawei MateBook X Pro, koji je najzad uspeo da s trona svrgne Dell XPS 13, o kojem više možete pročitati u nastavku. Huawei je ovim modelom uspeo da zaseni mnogo veće brendove s dužom tradicijom proizvodnje vrhunskih prenosnih računara. U čemu je tajna? Ovaj predivno dizajniran laptop dolazi sa zadivljujućim ekranom, opremljen je vrhunskim komponentama koje mu omogućavaju besprekoran rad. Super jaka i izdržljiva baterija samo je šlag na vrhu ovog sjajnog modela prenosnog računara.

Dell XPS 13

Dell XPS 13 se već dugo nalazi na gotovo svakoj listi najboljih trenutno dostupnih prenosnih računara. Iako više nije na tronu, svojim performansama i vrhunskim karakteristikama definitivno zaslužuje da ga spomenemo. Elegantnog i kompaktnog dizajna, sa zanimljivim uskim okvirom ekrana koji dopušta minimalno savijanje, ovaj 13-inčni laptop spremno će odgovoriti na sve izazove koje stavite pred njega. Nemojte sumnjati u razloge koji su ga tri uzastopne godine doveli na sam vrh lista najboljih prenosnih računara. U svojoj verziji iz 2019. Dell XPS 13 dolazi u još atraktivnijem izdanju, s još bržim i jačim performansama. Proverite samo neku od ponuda u domaćim veb-prodavnicama i sve će vam biti jasno.

Najbolje od najboljeg – tableti

iPad Pro 11

Ako novac zaista nije prepreka, teško ćete naći bolji i luksuzniji tablet od iPad Pro 11. Perfektan 2 u 1 model sa izuzetno tankim okvirom, aluminijskom poleđinom, bez uobičajenog „home“ dugmeta i debljine svega 5,9 mm, izuzetno je elegantan. Osim brutalnih performansi i hvaljenog OS-a 11, novi iPad Pro modeli opremljeni su sa 102 mala magneta koja služe za pričvršćivanje dodatne opreme poput Smart Folio tastature, zaštitne maske ili novog Apple Pena. Zanimljiv detalj je i USB C 3.1 port, koji omogućava brže punjenje baterije i sinhronizaciju s računarom.

Microsoft Surface Pro 6

Još jedan od ovogodišnjih modela tableta koji odskače od ostatka konkurencije je nova verzija Microsoft perjanice Surface Pro serije. Nova šestica se možda ne razlikuje puno od prethodnih Surface modela, ali je u jednom uređaju objedinila kompletnu haj-end tehnologiju koju Microsoft može da ponudi. Nova osma generacija Intelovih procesora ugrađena je u ovaj svestrani 2 u 1 tablet i upravo ga to čini jednim od najboljih tableta trenutno dostupnih na tržištu.

Zašto potrošači veruju u Idealno.rs?

Idealno.rs najveći je portal za upoređivanje proizvoda, cena i ponuda u domaćim veb-prodavnicama, a potrošači ga naročito koriste prilikom kupovine razne elektronike poput računara, pametnih telefona i televizora. Koristite ga i vi jer vam omogućava da na jednom mestu dobijete sve potrebne informacije pre kupovine, a na portalu u svakom trenutku, na mobilnom ili računaru, možete da prelistate sve aktuelne kataloge vodećih prodavnica.

Idealno.rs spremno zadovoljava rastuće potrebe kupaca koji žele da dobiju proverenu i pouzdanu informaciju o ponudi u veb-prodavnicama i koji žele da provere cene proizvoda pre nego što se odluče za kupovinu. Na svojim stranicama Idealno.rs prikazuje više od 1.300.000 proizvoda iz 230 veb prodavnica iz cele Srbije.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Idealno.rs

Najnovije vesti