Anđelina Džoli konačno otkrila zašto se razvela od Breda Pita

Anđelina Džoli konačno otkrila zašto se razvela od Breda Pita

Autor: | 07/03/2019

0

Kada je u septembru 2016. godine, Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita, zbog, kako je navela, zdravlja porodice, javnost je bila izenađena.

Način na koji je formulisan razlog zbog kojeg želi razvod, nagoveštavao je da su problemi bili nepremostivi. S druge strane, neki su tvrdili da je to samo manipulacija poznate glumice, koja je bolesnom ljubomorom sputavala supruga.

Nakon razvoda, bivši supružnici su nastavili dalje sa svojim životima, a najviše pažnje su posvećivali njihovoj deci.

Dve i po godine kasnije, glumica je, u jednom od retkih intervjua za "Entertainement Today" , govorila i o razvodu.

-Veza nikada nije crno-bela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo videti na isti način, razlike u vaspitavanju dece su nas najviše naterale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje dece i ne želim previše da pričam, rekla je Anđelina i dodala da se Bred loše osećao jer je ona želela da započne sopstveni biznis.

-Nisam osećala obavezu da marim kako će se on osećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam želela da uspem i da sam uložila celo svoje srce da napravimo savršen produkt - rekla je glumica koja je pokrenula biznis i proizvodi  Keto Pure dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje energiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE ICON ANGELINA JOLIE ☮ (@styleiconangelinajolie) on Mar 1, 2019 at 6:47am PST


Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli proteklih 12 godina. Holivudski par ima šestoro dece.
Hellomagazin.rs/M.M Cover Iimages/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti