Milica Dabović: Bilo je perioda kada sam htela da se bacim sa četvrtog sprata

Milica Dabović: Bilo je perioda kada sam htela da se bacim sa četvrtog sprata

Autor: | 16/02/2019

0

Košarkašica Milica Dabović prošle godine je bila u centru pažnje zgot toga što je tadašnji dečko Simon Šiklić  pretukao. Posle toga imala je i probleme sa ocem svog sina a danas je bivši kapiten srpske reprezentacije ponovo u mirnoj luci.

Koliko je sve bilo ozbuljno, doviljno govori i to da je ophrvana problemima razmišljala čak i da okonča život:

- Posle svega što mi se izdešavalo u životu, težila sam tome da budem srećna. Najteži trenuci zadesili su me kad sam bila trudna - rekla je Milica za "Srpski telegraf". - Ljudi su mi govorili: "Ma, lako je tebi, ti igraš košarku", a niko nije znao kroz šta smo ja i moja porodica prolazili. Bilo je perioda kada sam htela da se bacim sa četvrtog ili petog sprata. Međutim, u tim trenucima sam sebi govorila "Zašto bi to bilo ko uradio", Odmah bi sebi lupila šamar i rekla da je to besmisleno. Jedan je život, jednom se živi, rekla je Milica za Srpski telegraf i istakla da joj je dragoda je otac njenog deteta sada prisutan u životu naslednika.

- Mnogo mi je drago što je otac mog sina tu za njega i što ima tu figuru pored sebe u nekoj meri. Teško mi je bilo i da pomislim da odgajam dete sama, ali sam shvatila da i to mogu. Neko sam ko od tada hrabri druge žene i ko je brlo human. Mnogo žena mi se javlja i traži pomoć, a ja se trudim da svima izađem u susret. Sebe smatram dobrom osobom i uvek se trudim da nađem dobro u svakom -bila je iskrena Milica.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još

Najnovije vesti