Dženifer Aniston odlučna da postane majka: Usvojiće devojčicu iz Meksika?

Dženifer Aniston odlučna da postane majka: Usvojiće devojčicu iz Meksika?

Autor: | 30/01/2019

0

Čeznula je za usvajanjem deteta i želela je to da uradi s bivšim, ali on je stalno govorio da nije dobar trenutak, kaže prijatelj glumice koji tvrdi da će Dženifer usvojiti 13-mesečnu devojčicu

Zvezda 'Prijatelja' Dženifer Aniston (49) konačno će se okušati u majčinstvu, piše Globe.

- Džen već godinama pomaže dva sirotišta u Meksiku i tokom poslednje posete jako joj se svidela jedna devojčica - rekao je prijatelj glumice. Tako će Aniston, prema pisanju stranih medija, usvojiti devojčicu iz Meksika staru 13 meseci.

Inače, Dženifer želi dete već duže vrijeme, ali ju je u tome sputavao bivši suprug, glumac Džastin Teru (47), tvrde strani mediji.

- Čeznula je za usvajanjem deteta i želela je to da uradi s bivšim, ali on je stalno govorio da nije dobar trenutak - kaže prijatelj. Dženifer je raskinula s glumcem, pa je sada svi ohrabruju da ostvari dugogodišnju želju.

Inače, Dženifer su mnogi kroz godine kritikovali jer nije nikad rodila.

- Moje ideje o srećnom i ispunjenom životu različite su od želja drugih ljudi. Niko nema pravo da osuđuje tuđe izbore, jer nko ne može da zna šta se događa iza četiri zida vašeg doma. To je za mene vrlo osetljiva tema - rekla je jednom prilikom Dženifer.

 

Nakon nedavne objave da će glumica sama sebi kupiti kuću na selu za 50. rođendan, koji je 11. februara, javnost je počela da nagađa da će se Dženifer pomiriti s Bredom Pitom (55), s kojim je bila u braku od 2000. do 2005. Međutim, on je u navodnoj vezi s Šarliz Teron (43).

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti