Verica Rakočević: Ne bih imala ništa protiv da Veljko ima mnogo para, a da bude ovakav kakav jeste

Verica Rakočević: Ne bih imala ništa protiv da Veljko ima mnogo para, a da bude ovakav kakav jeste

Autor: | 08/12/2018

0

Verica Rakočević i Veljko Kuzmačević već punih pet godina uživaju u bračnoj sreći, a koliko je njihova ljubav jaka, dokazuje i to što bez zadrške pričaju o temama koje drugi izbegavaju. Tako je gostijući u magazinu "Magazin In"  modna kreatorka kojoj su društvo u studiju pravile i Snežana Đurišić, Bebi Dol, Jovana Nikolić, Jelena Gavrilović,  progovorila i o onome o čemu javnost već godinama spekuliše, a to je da ona izdržava svog supruga .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Nov 5, 2018 at 1:41pm PST


-Bogatstvo nema veze sa prijateljstvom. U brak ili ulaziš zbog bogatstva ili ne ulaziš, već u startu imaš definisan stav. To kod mene nije bio motiv ni sada ni prethodna dva puta. Smatrala bih to svojim najvećim životnim porazom. Da se ne lažemo, jako je lepo kao Jovana imati lepog, mladog i situiranog muža. Ne bih imala ništa protiv da Veljko ima mnogo para, a da bude ovakav kakav jeste. Ko ne bi želeo da lagodno živi - rekla je Verica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Dec 5, 2018 at 8:06am PST


Kreatorka je dobila gromoglasan aplauz zbog ove hrabre i iskrene izjave, a i ostale Sanjine gošće su se složile sa ovim stavom.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram/Verica Rakočević

Najnovije vesti