Nema mesta za predsednika: Uklanja se zvezda Donalda Trampa sa Bulevara slavnih

Nema mesta za predsednika: Uklanja se zvezda Donalda Trampa sa Bulevara slavnih

Autor: | 08/08/2018

0


Zvezda američkog predsednika Donalda Trampa na holivudskoj Stazi slavnih biće uklonjena nakon pošto su gradske vlasti Zapadnog Holivuda tako odlučile.

Odluka je doneta jednoglasno, nakon što je zvezda na pločniku duž Bulevara Holivud i Ulice Vajn više puta uništavana, prenosi Tajm.


-Gradsko veće Zapadnog Holivuda jednoglasno je usvojilo rezoluciju kojom se traži od Holivudske trgovačke komore da se ukloni zvezda Donalda Trampa na Holivudskoj stazi slavnih, naveo je gradonačelnik Zapadnog Holivuda Džon Djuran na Tviteru.

Otkako je Tramp ušao u politiku, a posebno otkako je postao predsednik, ova zvezda je uništavana više puta. Poslednji put krajem jula, kada je jedan čovek pijukom zvezdu pretvorio u prah.

Slično se dogodilo i mesec dana pre izbora 2016. godine, što je obrazloženo kao protest zbog vulgarnih komentara o ženama.

A post shared by Red Wave (@conservativefirst) on Jul 25, 2018 at 10:01am PDT

Zvezda je nakon toga popravljena. Incidenti su se ponavljali, a čak su i pravljeni "mini zidovi" oko zvezde i crtana "svastika". Prošle godine, zvezda je bila izlepljena heštegom "otpor".

Tramp je dobio zvezdu na Bulevaru 2007. godine za svoju ulogu i šou progamu "Šegrt", emitovanom na kanalu En-Bi-Si

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Donald Tramp

Najnovije vesti