Robin Rajt: Kevin Spejsi i ja smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili

Robin Rajt: Kevin Spejsi i ja smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili

Autor: | 10/07/2018

0

Američka glumica Robin Rajt izjavila je da su ona i Kevin Spejsi više bili saradnici nego prijatelji i to je prvi put da je glumica javno govorila o Spejsiju pošto ga je producent, kompanija Netfliks otpustila iz serije "Kuća od karata" zbog optužbi za seksualno nasilje.

-Mi smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili, rekla je Rajt za CNN, govoreći o Spejsiju koji u seriji igra proračunatog i nemoralnog političara Frenka Andervuda, a Rajt njegovu suprugu Kler Andervud.

Spejsija je prvi optužio Dejvid Rep za seksualni napad kad je imao 14 godina.

Spejsi je u saopštenju izjavio da se ne seća tog incidenta, ali se izvinio za sve nedolična ponašanja koja je počinio u pijanstvu.

Nekoliko dana nakon tih optužbi, CNN je objavio da je producent serije, kompanija Netfliks, saopštila da Spejsi više neće igrati u seriji.

Mediji su pisali da je Spejsi na snimanju serije sa predsedničkom porukom, tražio posebne uslove.

Serije je suspendovana, a producenti su za šestu sezonu veoma gledane TV serije serijem fokusirali na ulogu Robin Rajt.

Odnosili smo je jedan prema drogom profesionalno i sa poštovanjem, rekla je Rajt i dodala sa se sa Spejsijem nije čula od otkaza.

-Nisam ga poznavala kao čoveka. Samo znam da je bio izvenradan zanatlija, naglasila je Rajt i rekla i da je sama bila žrtva seksualnog nasilja.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti