Anja Mit: Komentari starijih kolega su me nervirali i demoralisali, pa sam bila vrlo nesigurna u sebe

Anja Mit: Komentari starijih kolega su me nervirali i demoralisali, pa sam bila vrlo nesigurna u sebe

Autor: | 28/03/2018

0

Glumica Anja Mit široj publici je postala poznata kao Anči iz serije "Komšije" koja se već četvrtu sezonu emituje na RTS-u, a gledaoci trenutno mogu da je gledaju i u hit seriji "Istine i laži", gde glumi atraktivnu i naivnu Taru. Iako se već tri godine aktivno bavi glumom, Anja za "Alo!" otkriva da i danas oseća ljubomoru starijih kolega.

- Čim radite na nekoliko projekata, odmah se javi neko ko želi da ospori vaš uspeh. Moram priznati da su me komentari starijih kolega nervirali i demoralisali, pa sam bila vrlo nesigurna u sebe. U našem poslu postoji mnogo sujete, ali vremenom oguglate na takve stvari. Stekla sam samopouzdanje i ne zanimaju me zluradi komentari. Ipak, svesna sam da samopouzdanje može lako i da se poljulja - kaže glumica za Alo i ističe da joj najveću podršku pruža baka.

- Baka je najponosnija na mene, prati sve moje serije, kao i kastinge na koje se prijavljujem. Ona me je prijavila i za hor „Čarolija“, iako sam odavno prerasla uzrast za ovu muzičku postavu - kaže sa osmehom Anja i ističe da je poslednjim ulogama uspela da prevaziđe samu sebe.

- Budući da radim na dve serije istovremeno, trudila sam se da napravim glumačku razliku i mogu da kažem da sam samu sebe iznenadila postignutim. Inače, dala sam sebi zadatak da moram da se gledam na malom ekranu da bih uočila greške - kaže Anja, koja ne krije da je iznenađena uspehom serije "Istine i laži":

- Po prirodi sam pozitivac, ali kada smo krenuli sa snimanjem "Istina i laži", bila sam skeptična jer je reč o argentinskoj seriji koju su otkupili Grci. Iako smo sličnog temperamenta, postojala je bojazan kako će kod nas uspeti TV novela. Međutim, postigli smo neverovatan uspeh za kratko vreme i zaista smo presrećni- zaključila je Anja.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: anja mit

Pročitajte još

Najnovije vesti