Bijonse ne razgovara sa ocem, a ovo je tajna koja ju je odvojila od njega (video)

Bijonse ne razgovara sa ocem, a ovo je tajna koja ju je odvojila od njega (video)

Autor: | 15/11/2017

0

Bijonse već godinama ne komunicira sa svojim ocem Metjuom Noulsom, a razlog je porodična tajna, koju su želeli da skriju od svih ili da je jednostavno zaborave i izbrišu iz života kao i Metjua...

Bijonse od javnosti čuva tajnu da ima polusestru koju je njen otac dobio u vezi sa ženom koja je dosta mlađa od njega, a Radar Online sada je otkrio kako je reč o 33-godišnjakinji koja je hapšena zbog prostitucije.

U ekskluzivnom intervjuu za Radar mama Bijonsine polusestre ispričala je svoju tužnu prošlost. DNK test pokazao je kako je malena Koi, kojoj je sada sedam godina, zaista ćerka Bijonsinog tate (ali i menadžera) Metjua Noulsa i 33-godišnje Takoje Brenskomb bivše striptizete.

 

Zbog prostitucije Takoja je dva puta bila u zatvoru, a sada pokušava da dovede svoj život u red. Sada radi kao agentkinja nekretninama i za Radar Online kaže:

- Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i počela sam da spajam lepe žene sa uspešnim i bogatim poslovnim ljudima i sve je na kraju završilo tako da sam dva puta uhapšena zbog bavljenja prostitucijom. Posle toga odlučila sam da se više neću baviti time - objasnila je Takoja.

 

Metju nikada nije priznao Koi, a od Bijonsine mame se razveo 2009. godine kada je saznala da ima aferu i da će dobiti dete. Pošto su joj se roditelji razveli Bijonse je prekinula sve odnose s tatom.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti