Zorana Pavić slavi rođendan: U životu može svega da mi bude dosta, samo nikada muzike

Zorana Pavić slavi rođendan: U životu može svega da mi bude dosta, samo nikada muzike

Autor: | 09/06/2017

0

Pop pevačica Zorana Pavić danas, 9. juna, slavi rođendan, a razlog više za slavlje je i njen povratak na muzičku scenu nakon nekoliko godina pauze.

Nova pesma Zorane Pavić- Zourane, nosi naziv "Dosta je bilo" i simbolično predstavlja njen veliki povratak na muzičku scenu. Pesmu u izdanju Jugoton Croatia recordsa napisali su Lana Toković i Patricia Jašović, muziku Lana Toković, dok aranžman potpisuju Lana Toković i Dejan Pandurović- Pax.

Promocija pesme spektakularno je održana u Jugotonu, u Beogradu, a Zourana je na svoje slavlje došla u spačeku, u pratnji vespi.
Foto Gaja

- U životu može svega da mi bude dosta, samo nikada muzike - rekla je Zorana, koja je poznata po vedrom duhu i humoru.

- Privilegija srećnih ljudi je da se bave poslom koji vole, a muzika je najlepši mogući način da iskažeš svoj doživljaj duše. U moru turbulencija sa kojima se svi nosimo kako znamo ovaj dan je bio toliko poseban u mom životu. Hvala Jugotonu što sam se osetila kao umetnik. Ove godine sam dobila zvanje istaknutog umetnika, ali sam se na ovaj dan tako i osećala, zahvaljujući čuvenoj ptičici, mojim saradnicima i prijateljima, koji su mi za rođendan poklonili ceo performans, od pesme, do plavih zvezdica. Hvala kolegama i sedmoj sili na divnoj energiji! Dosta je bilo ružnih stvari, idemo dalje! - poručila je Zorana, dok su njene kolege i prijatelji imali samo reči hvale za nju:

Foto Gaja

- Divno je sarađivati sa Zoranom i njenim timom, jer sve su to izuzetni ljudi, profesionalni, ljubazni, dobronamerni i dragi. Za takav međuljudski odnos, ali i divnu atmosferu koja je juče ulepšala promociju, koja je imala elemente spektakla, zaslužna je Zorana. Ona je osoba široke duše i velikog talenta. Kada govori o ljudima uvek priča lepo, pokušavajući i za one koji su je na neki način povredili, da pronađe opravdanje. Njeno prisustvo smiruje, i zato se njenim pesmama i porukama veruje. Kolege, prijatelji i publika je iskreno vole i raduju se njenom osmehu. Rođena je sa tim plavim zvezdicama u očima, čiju lepotu su simbolično dočarali i plavi zvezdani baloni. Svi smo mnogo srećni zbog nje, ona je veliki umetnik života - rekla je Natalija Cajić.

 

Iskreno srećan i pomalo nervozan, zbog želja da sve prođe kako dolikuje ženi lavljeg srca, bio je saradnik i prijatelj Nenad Škundrić, sa kojim Zourana glumi u popularnoj predstavi "Ko vam dade predstavu", a i voditeljski su par u emisiji "Ko vam dade termin".

- Dočekao sam je, da vidi da sam tu, da je tu njen doživotni ratni drug i da ima moju podršku. Prvi put sam imao tremu koja me je paralisala, jer Zorana nije samo moj saradnik, ona je deo moje porodice, moj prijatelj i moja sestra. Kada se sve završilo, bio sam ponosan. Želim joj puno uspeha i da ova pesma bude samo nastavak jedne lepe muzičke bajke, u kojoj će uživati.

 

Zorana iza sebe ima devet studijskih albuma, snimila je više od 50 spotova i čak 15 dueta, među kojima su i pesme sa Nikolom Kojom, Draganom Bjelogrlićem i Matejom Kežmanom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. JugotonCroatiaRecords/Gaja
Tagovi: Zorana Pavić

Pročitajte još

Najnovije vesti