Brena o ljubavi koja traje preko tri decenije: Za Bobu bih sve uradila

Brena o ljubavi koja traje preko tri decenije: Za Bobu bih sve uradila

Autor: | 24/05/2017

0

Brak Lepe Brene i Slobodana - Bobe Živojinovića jedan je od najskladnijih bračnih parova na našoj javnoj sceni, a njihova ljubav počela je davno 1986. godine kada su oboje bili na vrhuncu karijere, ona pevačke, a on sportske.

- Ono što vezuje nas dvoje jeste ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Posle toliko godina veze i braka nauči čovek kako da održi dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u negovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Ne negujemo mi naš odnos tako što kupujemo stvari, već sitnicama, vodimo računa jedno o drugom. Meni ništa nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega - bila je iskrena pevačica.

Lepa Brena i Boba Živojinović na proslavi 25. godišnjice braka

Da li i on uzvraća na isti način?

- Boba je predivan čovek i što smo stariji, naš odnos je sve bolji. Spojile su nas vrlo specifične okolnosti, a učvrstile mnogo teške stvari u životu. I otmica našeg deteta, našeg Stefana, i raspad jedne države u kojoj smo nas dvoje bili jugoslovenski simboli. Zajedno smo patili zbog toga. Radilo se na tome da na Balkanu sve bude razjedinjeno, da se oslabi moć. I stalno se vraćaju neki zli duhovi, neka zla prošlost, da bi se još više uneo razdor u ovaj već razjedinjeni balkanski svet.

Lepa Brena je nedavno za naš magazin otkrila da brak sa pravom osobom čini da elen i volja za životim nikada ne nestanu.

- Svaki brak trpi iskušenja, ali realno kada saberete sve što ste zajedno prošli, osvrnete se na uspomene i vidite sve fotografije sa svih lepih mesta na kojima ste zajedno bili, ne možete da se ne osmehnete i kažete: `Ovo je zaista jedna uspešna priča`.

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević

Najnovije vesti