Trudnički kilogrami su nestali: Olivija Vajld se vratila u sjajnu formu (foto)

Trudnički kilogrami su nestali: Olivija Vajld se vratila u sjajnu formu (foto)

Autor: | 01/04/2017

0

Olivija Vajld fotografisana je na setu filma "Life Itself" u Njujorku, u ležernom izdanju sastavljenom od farmerica, džins jakne i bele majice s natpisom "Babes Unite" od kojih sav prihod od prodaje ide na račun organizacije "Planned Parenthood".

Uske farmerice su razotkrile fit figuru slavne mame, koja je svoje drugo dete, ćerkicu Dejzi Džozefin, rodila sredinom oktobra prošle godine.

Olivija Vajld u scenama koje su uzburkale javnost (video)

Zbog snimanja filma Olivija se u rekordnom roku vratila u top formu, a tome je najviše pridonela redovna vežba u teretani.

Olivija je na svom Instagram profilu priznala da sledi metod Trejsi Anderson koji uključuje ozbiljan tempo vežbanja. On se menja svakih 10 dana da bi mišići imali stalan izazov i da bi se sprečila stagnacija u napretku.

A post shared by Coco Perez (@cocoperezinsta) on Mar 31, 2017 at 8:01am PDT

Uz intenzivan tempo vežbanja, Olivija ponekad sebi priušti "grešne zalogaje" poput torti, slatkih sirupa i punomasnih sireva.

Olivija Vajld fantastično nosi kombinaciju crvene i crne

U vezi s Džejsonom Sudeikisom ona ima i sina Otisa, koji će uskoro napuniti tri godine. Nakon prvog porođaja holivudska glumica je vrlo iskreno govorila o svom telu.

- Nekoliko nedelja nakon porođa hodaš ranjeno. Predivni stomak koji si ponosno pokazivala po gradu oko 40 nedelja, samo se malo smanjio. Sada izgleda poput delomično izduvane igračke za bazen. Nakon porođaja pridružila sam se milionima novih majki koje su zapomagale: "Zašto još izgledam trudno? Da li se unutra krije još jedno dete ? - priznala je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: olivija vajld

Najnovije vesti