Zaljubljeni Bojan Perić: Veza sa Anđelom je jedan od mojih najvećih uspeha u životu

Zaljubljeni Bojan Perić: Veza sa Anđelom je jedan od mojih najvećih uspeha u životu

Autor: | 21/03/2017

0


Njihova ljubavna priča je najbolji primer uspešne emotivne veze dvoje mladih ljudi. Pronašli su se i umeli su da to prepoznaju.

Veza Bojana Perića i Anđele je samo ne obična veza. To je jedan odnos o kojem glumac govori na najlepši mogući način i time svoju parterku čini ponosnom što kraj sebe ima takvog muškarca.

Bojan Perić: Sa Anđelom vodim rat zbog hrane

Prve zajedničke fotografije Bojana i Anđele pojavile su se 2015. i tada je njihova ljubav isplivala na površinu. Sve ovo vreme na Instagramu često viđamo par koji je svojim "zaljubljenim" slikama osvojio brojne simpatije.

- Retkost je danas uopšte, ne samo među javnim ličnostima, da se otvoreno priča o ljubavi. A za mene je sve ovo retkost jer mi se prvi put u životu dešava veza do koje mi je toliko stalo. Ne objavljujm te slike ni iz kakve egzibicionističke potrebe. Ja to tako osećam, pa ono što osećam, ja to i iskreno delim. Nemam čega da se stidim, štaviše, mogu samo da se ponosim - kaže Bojan, a piše portal zena.blic.rs.

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Nov 9, 2016 at 6:52am PST

Glumac koji je prvu ulogu ostvario 2008. u filmu "Turneja", a koji se u seriji "Vojna akademija" ulogom Danijela Stošića izdvojio kao jedan od omiljenih likova, nikada se nije obazirao da li će njegova veza uticati na njegovu popularnost.

- Bavim se ovim poslom zbog same profesije koju sam odabrao, a što se javila ta neka prepoznatljivost, to je druga stvar. Menjam svaku profesiju za jednu ovakvu vezu i svaki uspeh za jednu ovakvu vezu jer mislim da je ova veza jedan od mojih najvećih uspeha u životu - kaže Bojan.

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Jan 17, 2017 at 8:15am PST

On je otkrio i koja je tajna njihovog uspeha.

- Sreća je u pitanju. Morate da imate mnogo sreće da biste upoznali nekoga ko vam po svakoj osnovi toliko prija. A Anđela meni prija. Ona je jedna predivna, vaspitana, normalna devojka i to je danas jako retko. Imao sam sreću da nju upoznam, da se zaljubim i da je zavolim.

Bojan Perić: Otkako sam pričao s Novakom, i ja želim da postanem otac

Njih dvoje ne zaboravljaju jednu sitnicu, važnu za svaku vezu.

- Nas dvoje non-stop jedno drugo iznenađujemo onim sitnim stvarima. Anđela ta iznenađenja doživljava na isti način kao ja. To su one sitne stvari koje samo mi razumemo. Možemo da iznenadimo jedno drugo pred 300 ljudi, niko neće shvatiti šta smo uradili, a nas dvoje ćemo se pogledati i sve ćemo reći tim pogledom. Velike radosti dolaze iz malih iznenađenja koja su samo nama poznata - otkriva Bojan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Janko Petković
Tagovi: Bojan Perić

Najnovije vesti