Ovo je stan Meg Rajan u Njujorku koji prodaje za 10,9 miliona dolara! (video)

Ovo je stan Meg Rajan u Njujorku koji prodaje za 10,9 miliona dolara! (video)

Autor: | 17/02/2017

0

Zvezda filmova "Kada je Hari sreo Seli" i "Stigla vam je pošta", Meg Rajan, odlučila je da proda svoj fantastičan stan u Njujorku, za simboličnih 10,9 miliona dolara! Stan se nalazi u omiljenom kraju mnogih poznatih, u Sohou,  gde dominiraju građevine iz 19 veka, sa gvozdenim ulaznim vratima i velikim prozorima.

Rajan je kupila ovaj stan koji ima tri spavaće sobe, tri kupatila, kao deo zgrade koja je davne 1888. godine bila fabrika dugmića. Kupila ga je od kolege glumca Henka Azarije 2014. Stan je pre njega pripadao umetnici Sindi Šerman. Od tada Meg je radila na njegovoj restauraciji sa arhitektom Džoelom Berklijem i dizajnerkom Monikom Gibson.

Meg Rajan možda jeste “kraljica botoksa”, ali se divno oseća u svojoj koži

Ovaj prostran apartmanski stan je prepun lepih ornamenata i detalja, uključujući i dekorativni kamin, dug privatan ulazni foaje koji je obložen crno-belim pločicama, sedam originalnih stubova, visokim tavanicama...

Ostali stilski dodaci uključuju francuska vrata koja su postavljena tako da sežu od poda do plafona, pod od ebonovine, pravim industrijskim osvetljenjem u kuhinji i glavnom kupatilu, kao i prostranu galeriju sa pet ogromnih prozora.

 

Prostrana kuhinja je popločana velikim belim pločicama, tu je ogroman šporet sa šest gorionika i roštiljem, dva frižidera od nerđajućeg čelika, kuhinjski ormarići rađeni po meri, mermerna radna površina i police.

Glumičin dom ne oskudeva sa prostorom, glavna spavaća soba ima osam ormara, plus se tu nalazi i servisna "sala" u koju može svašta da se "sakrije"...

Jeste li se odlučili za kupovinu?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: meg rajan

Najnovije vesti