Čarli Šin o vremenu kada je pomišljao na najgore: Nikada se ne bih ubio pred majkom

Čarli Šin o vremenu kada je pomišljao na najgore: Nikada se ne bih ubio pred majkom

Autor: | 12/01/2017

0

Prošlo je nešto više od godinu dana od kako je Čarli Šin šokirao javnost priznanjem da je HIV pozitivan, i za to vreme je davao brojne izjave u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem i borbom protiv opake bolesti.

Sada je odlučio da u velikom intervjuu u emisiji "Good Morning America" objasni kako se on lično odnosi prema bolesti koja mu je iz korena promenila život.

- Imam osećaj da nosim breme koje osećaju mnogi ljudi koji pate od iste bolesti - kaže Čarli.

Čarli Šin: Nisam umirao od virusa već od samoga sebe

Ipak, suprotno od očekivanog, Čarli kaže da se uopšte ne oseća toliko loše kao što bi se očekivalo od osobe koja je HIV pozitivna.

- Neki dani su jednostavno bolji od drugih, ali je većina dana neverovatno kul.

Ipak, tako se nije osećao kad mu je bolest dijagnostifikovana.

- Tog dana kada mi je HIV dijagnostifikovan, želeo sam da se ubijem. Moja mama je bila tamo i to nikad ne bih uradio pred njom ili je ostavio da me nađe i čisti sav taj svinjac - ispričao je Čarli.

Bri Olson, bivša Čarlijeva “boginja”: Nikad nije pomenuo da je HIV pozitivan

On je rekao je da je doževio neku vrstu prosvetljenja vrlo brzo nakon što je saznao da je bolestan.

- Gurnuli su mi brdo tableta u ruke i rekli mi: "Idi kući, živećeš. Da imam tumor mozga ili nešto slično, ne bih sedeo ovde sada - objasnio je popularni glumac.

Čarli Šin poziva poznate ličnosti da priznaju da imaju HIV

Od proleća prošle godine Čarli učestvuje u istraživanju leka koji se zove PRO-140. Taj lek, kaže Čarli, nalazi se u završnoj eksperimentalnoj fazi i očekuje se da će vrlo brzo biti odobren masovnu upotrebu.

- Nije u pitanju nekakav užasan koktelu koji stvara mnogo neželjenih simptoma ili iscrpljuje fizički i psihički. Uzima se jednom nedeljno i nema simptoma - kaže Čarli.

I na poslovnom planu njemu je ponovo krenulo, pa će nakon četvorogodišnje pauze glumiti u filmu "Mad Families" zajedno sa Liom Remini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/X17
Tagovi: čarli šin

Najnovije vesti