Džerard Batler ostavio devojku "jer ne može da kaže 'ne' lepim ženama"

Džerard Batler ostavio devojku "jer ne može da kaže 'ne' lepim ženama"

Autor: | 30/11/2016

0

Nakon nešto više od dve godine, škotski glumac Džerard Batler ponovo je sam i slobodan. Ako je verovati pisanjima britanskih tabloida, vezu s Morgan Braun je okončao zbog toga da više ne bi morao "da odbija devojke koje mu se nabacuju".

Pre petnaestak dana Džerard je proslavio je 47. rođendan. Kriza srednjih godina ili nešto drugo, nije poznato, ali pripadnice lepšeg spola ne zamaraju se razlozima zašto je škotski glumac ponovo sam.

Džerard Batler je novi Džejms Bond?

Prema pisanju portala Page Six, neimenovani izvor blizak glumcu otkrio je razloge zbog kojih su Džerard i Morgan raskinuli.

- Devojke mu se bukvalno bacaju pred noge. Teško mu je da konstantno govori: "Ne, bežite od mene, ja imam devojku!" - kaže izvor.

Da se nešto čudno događa u vezi sa Džerardom i Morgan, moglo je da se nasluti još u septembru, kada je Batler viđen u društvu sedam žena kako ispija piće u Londonu.

Zavodnik Džerard Batler se zaljubio do ušiju

On i njegova sedam godina mlađa izabranica ljubavnu priču su započeli u maju 2014. godine, nakon što je on raskinuo vezu s 20 godina mlađom rumunskom manekenkom Madalinom Geneom.

Iako su zvanično bili zajedno nešto više od dve godine, prema pisanjima tabloida, njihova ljubav je često bila na iskušenju. Tako su, na primer, mesecima bili razdvojeni kada je on promovisao svoje nove filmove. U junu su proveli romantičan odmor na Havajima, a u julu su ih paparaci snimili u Italiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images
Tagovi: džerard batler

Najnovije vesti