Holivudska smena generacija

Holivudska smena generacija

Autor: | 27/10/2016

0


Sindi Kraford, Džoni Dep, Vil Smit i Bekamovi mogu na miru da idu u penziju, jer su dobili dostojne naslednike koji im, polako ali sigurno, kradu popularnost..

ALEN FABIJEN DELON

Čuveni francuski glumac Alen Delon ima tri sina i kćerku, i svi su od njega nasledili dobar izgled i zavodljiv pogled. Svojevremeno je srca lomio njegov najstariji sin Entoni.

Najmlađeg Alena Fabijena, koji živi u Ženevi, dobio je u braku sa Holanđankom Rozali van Bremen.

Dvadesetdvogodišnji mladić u žižu javnosti je dospeo nakon što je na zabavi koju je organizovao 2011. došlo do incidenta kada je iz pištolja teško ranjena jedna maloletna devojka. Međutim, ustanovljeno je da Delon Mlađi nije bio u blizini kada se to dogodilo.

Kada se prašina slegla, rešio je da ostvari san i krene stopama slavnog oca, pa se uskoro pojavio na velikom ekranu, u filmu "Ti i noć". Ipak, veću pažnju, a i poglede pripadnica lepšeg pola, osvaja kao model.

Postao je zaštitno lice Diorovog parfema za muškarce Eau Savage, a potom dospeo i na naslovnu stranu Voga, izdanja namenjenog muškarcima, postavši nova ikona francuskih tinejdžera i dokazavši da krv nije voda i da su Delonovi bez sumnje najmoćnija francuska glumačka dinastija.


DILAN BROSNAN

Pirs Brosnan je, po mišljenju mnogih dama, najseksepilniji Džejms Bond. I u svojoj šezdesettrećoj godini im bez problema zaustavlja dah.

Isti šarm poseduje i njegov najmlađi sin Dilan, s tim što u ovom slučaju pojam mačo ima malo drugačije značenje.

Devetnaestogodišnji maneken, kojeg je zgodni irski glumac dobio u braku sa voditeljkom Keli Šej Smit, pretprošle zime je prvi put prošetao modnom pistom na reviji kuće "Yves Saint Lorain", i dobio sjajne kritike na račun svog androginog izgleda. U priču ga je uveo kreativni direktor YSL Hedi Slimejn, pošto ga je primetio na jednoj kalifornijskoj plaži.

Dilan je potpuno fascinirao modni svet, koji u poslednje vreme traga za nekom drugom vrstom lepote i iznenađuje drastičnim promenama dotadašnjih shvatanja, pa je prethodne sezone postao zaštitno lice brenda "Burberry".

Bio je zadužen za promovisanje tradicionalnih mantila ove kuće, kao i prepoznatljivih kariranih šalova i ostalih komada. A sve na njegovom izvajanom telu stoji kao saliveno.

KAJA GERBER

Iako je jedna od najlepših žena svih vremena ranije govorila kako će sve učiniti da njena deca ne uđu u svet mode, Sindi Kraford na kraju je morala da popusti pred snovima i željama kćerke Kaje i sina Preslija.

Devojčica ima petnaest godina i prava je mamina slika i prilika iz davnog perioda kada je ona tek kretala na put koji će je odvesti do zvezda i učiniti najpopularnijom manekenkom otkako postoji modna industrija.

Prošlog leta Kaja je potpisala prvi profesionalni ugovor sa agencijom IMG Models, a pre toga je već radila kampanje za dečiju garderobu sa etiketom kuće Versace i slikala se za Vog.

Iza nje su i poslovi za Miu Miu, Alexander Wang i druge, a nedavno je postala zaštitno lice nove kolekcije šminke sa potpisom Marka Džejkobsa, inspirisane osamdesetim godinama, kao i brenda luksuznih aksesoara "Chrome Hearts".

Ponosna na kćerku, koju s pravom nazivaju njenom apdejtovanom verzijom, Sindi je ispod jedne fotografije na Instagramu napisala: Bolje da čuvam leđa.

LILI ROUZ DEP

Kada su vam roditelji jedan od najvećih holivudskih šmekera Džoni Dep i lepotica sa francuskim pedigreom Vanesa Paradi, samo je pitanje vremena kada ćete krenuti u osvajanje sveta.

Lili Rouz ima tek šesnaest godina i zavidnu manekensku karijeru iza sebe. Krasila je naslovne strane prestižnih magazina kao što je "Veniti Fer" i zavrtela mozak svima kada se pre nekoliko meseci pojavila na crvenom tepihu festivala u Kanu. Muk među reporterima nastao je i kada je stigla na venecijansku Mostru.

Iako je ranije izjavljivao da je zabrinut zbog toga što je prerano ušla u manekenske vode jer mu se nimalo ne sviđaju, tata Džoni je sada u svemu podržava. A i ona njega, naročito tokom brakorazvodne parnice sa Amber Herd.

Lili se prošle godine pojavila u spotu repera Redžija Snoua, tokom proteklih meseci snimala je čak tri filma, dok je u maju postala i glavna zvezda kuće "Chanel", tačnije njihovog čuvenog parfema "Chanel No5" u kampanji za sezonu pred nama.

Kreativni direktor Karl Lagerfeld smatrao je da samo harizmatična Depova kćerka može tako savršeno da nosi naočare koje je on dizajnirao.

PATRIK ŠVARCENEGER

Svakog jutra je rano ustajao kako bi vredno trenirao i jednog dana imao gomilu mišića i izvajano telo poput svog oca koji je do Holivuda stigao kao šampion u bodibildingu. Ipak, Patrik Švarceneger nije postao ni junak popularnih akcionih ostvarenja ni novi Terminator.

Moda mu je uvek bila interesantnija od pokretnih slika.

Sa majkom Marijom Šrajver, Arnoldovom bivšom ženom, vodi lanac restorana u Kaliforniji, završio je koledž sa najvišim oscenama, statirao u dva filma koji nisu postigli značajan komercijalni uspeh, pojavio se u spotu Arijane Grande, zabavljao se sa kontroverznom pevačicom Majli Sajrus, a san o modelingu počeo da ostvaruje kada mu je 2014. godine Tom Ford ponudio nastup u kampanji za kolekciju naočara.

U editorijalu mu je društvo pravila Điđi Hadid.

Kasnije je Švarci junior ostvario i uspešnu saradnju sa Ralfom Lorenom i Armanijem, a bilbordi na kojima je reklamirao Hudson džins donedavno su mogli da se vide duž celog holivudskog Sanset bulevara.

ROMEO I BRUKLIN BEKAM

Na primeru velike porodice Bekam bez razmišljanja bi moglo da se zaključi da je moda nasledna, a verovatno i stil i ukus.

Jer, ipak su vam roditelji Dejvid i Viktorija, apsolutni trendseteri 21. veka i najstilizovaniji slavni par. Mali Romeo prvi je krenuo njihovim stopama kada je postao model britanske kuće "Burberry", na šta je čuveni fudbaler bio veoma ponosan.

Sad već ima zavidan dvogodišnji manekenski staž i, po svemu sudeći, čeka ga lepa karijera.

Iako je Dejvid uvek govorio kako najstariji sin Bruklin nema previše smisla za modu jer nosi samo majice i dresove, sedamnaestogodišnji tinejdžer ga je demantovao.

Ozbiljno vežba u teretani i sve više podseća na oca, a ostvario je i debi kao fotograf za mirisnu liniju "Burberry Brit" liniju mirisa.

Prošle godine postao je zaštitno lice brenda "Reserved" i kineske marke telefon "Huawei", a u septembru je snimio kampanju za jesenju kolekciju garderobe Pull&Bear.

I pravi je džentlmen. Kada je Dejvid zauzet, Bruklin prati mamu Viktoriju na mondenske događaje.

SKOT ISTVUD

Sin legende vesterna Klinta Istvuda i stjuardese Džeklin Rivs od oca je nasledio prodorne plave oči, šarm, mačo stav, kao i talenat za glumu.

Iako dugo nakon njegovog dolaska na svet nisu bili u kontaktu, budući da ga je čuveni glumac dobio u vanbračnoj vezi posle koje se oženio drugom devojkom, Skot Istvud je uspeo da se izbori za mesto pod suncem.

Kasnije su ipak pronašli zajednički jezik, pa su čak snimili i nekoliko filmova koje je Istvud stariji režirao. Tridesetogodišnji Skot ne samo da je postao glumačka zvezda u usponu, već i lice mnogih modnih brendova.

U reklami za parfem "Davidoff Cool Water" gledali smo ga kako izlazi iz mora, zamenivši u toj reklami svog velikog prijatelja, pokojnog Pola Vokera.

Zahvaljujući izvajanom telu pojavljivao se i na naslovnim stranama popularnih magazina za muškarce. Kao neko ko je odrastao na Havajima, posvećen je surfingu i suvlasnik je jednog lokalnog bara. Obožava da radi po kući i hvali se kako je sam, bez ičije pomoći, renovirao kupatilo.

VILOU I DŽEJDAN SMIT

Vilou i Džejdan Smit definitivno nisu obični tinejdžeri.

Naravno, ne mogu da imaju poznate roditelje.

Deca Vila Smita i Džejde Pinket razlikuju se od većine vršnjaka iz više razloga, od njihovog filozofskog pogleda na svet do jedinstvenog stila i osećaja za modu.

Osamnaestogodišnji Džejden i tri godine mlađa Vilou pojavljivali su se i u filmovima pored oca i majke, ali više ih interesuje neka druga sfera života.

To pokazuju i često provokativnim načinom oblačenja, crnom garderobom, šik kožnim jaknama, dredovima u kosi i pirsingom na licu.

Zbog toga se mnog slažu da upravo njih dvoje predstavljaju budućnost mode.

Tako je Vilou u martu postala nova muza Karla Lagerfelda, koji je odlučio da će upravo ona biti zvezda aktuelne kolekcije kuće "Chanel".

Takođe, zamenila je Rijanu u reklami za čarape brenda "Stance", a sarađuje i sa Markom Džejkobsom.

Za to vreme, njen brat Džejden nastupa u kampanji kuće "Louis Vuitton", i to u - suknji. Njegovom ocu nimalo ne smeta što je snimio editorijal za žensku garderobu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images, Promo

Najnovije vesti