Kim Kardašijan prećutala neslanu šalu o pljački u Parizu, ali i tužila sajt zbog objavljenih neistina

Kim Kardašijan prećutala neslanu šalu o pljački u Parizu, ali i tužila sajt zbog objavljenih neistina

Autor: | 13/10/2016

0

Pljačka u kojoj joj je ukraden basnoslovno skup nakit nije kod svih izazvala sažaljenje prema Kim Kardašijan.

Ruku na srce, svojim preterivanjem i hvalisanjem, slavna starleta stekla je mnoge protivnike, kako među onima koji je zbog nedvosmislenog neukusa kritikuju, tako i među onima koji joj jednostavno zavide na svemu u čemu kao selebriti uživa.

Zato ne bi trebalo da bude začuđena što se prethodnih nekoliko dana našla na meti jedne neumesne šale, čiji autori nameravaju da zarade na hororu koji je Kim proživela, ali ne bi trebalo ni da je iznenadi što neki javno i otvoreno govore da je čitava pljačka zapravo njeno sopstveno maslo. Ali pođimo redom.

U Sjedinjenim Državama u jeku su pripreme za omiljeni praznik, Noć veštica, a običaj je, to sigurno znate, da se za tu priliku Amerikanci kostimiraju, i da često uopšte ne sputavaju maštu, pa se među kostimima može videti sve i svašta. Sada se neko dosetio da bi pljačka Kim Kardašijan bila odlična tema za kostim.

Takav kostim je i napravljen i zove se "Parisian Heist Robbery Victim Costume Kit",  a može se kupiti za 69,99 dolara.

Kostim se sastoji od belog bade mantila, crne perike, lažnog prstena, ogromnih naočara, trake za zapušavanje za usta i kanapa za vezivanje ruku. Vrlo je jasno na šta se aludira, a iako mnogi misle da je šala neumerena, kostim se, izveštavaju neki američki mediji, dobro prodaje.

Kim se tim povodom nije oglašavala, ostajući tako verna svom naumu da potpuno "ubije" svoj "život" na društvenim mrežama, ali se pored šale sada pojavilo nešto što nije mogla da prećuti.

Ona je tužila sajt MediaTakeOut.com koji je pisao da je pljačka u Parizu lažirana. Prema pisanju portala TMZ, pomenuti sajt koji će morati da se suoči sa advokatima Kim Kardašijan, objavio je tri priče o pljački u Parizu, za koje se tvrdi da su potpuno lažne. Pomenuti sajt je, navodi se, kao "izvore" koristio osobe sa društvenih mreža.

U tim tekstovima moglo se pročitati da su pomenuti "izvori", u zavisnosti od potreba tekstova, "izjavili" da je Kim sama pustila pljačkaše u hotelski apartman, odnosno da su ona i njena majka Kris Džener inscenirale napad, i konačno, u trećem tekstu, da je sve zapravo samo izmišljeno i namešteno ne bi li Kim dobila novac od osiguranja.

Te "izjave" su naknadno sklonjene sa portala MediaTakeOut.com, ali tužba je već podneta.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti