Valjda nije mislio ozbiljno: Džastin Biber se od fanova "branio" očajnim prerušavanjem (video)

Valjda nije mislio ozbiljno: Džastin Biber se od fanova "branio" očajnim prerušavanjem (video)

Autor: | 10/10/2016

0

"Ni rođena majka ga ne bi prepoznala." "Izgleda kao prilično loša kopija momaka iz "Beastie Boysa" i njihovog spota "Sabotage."

Ovo su samo su neki od komentara pojavu prerušenog pop idola Džastina Bibera koji je prošlog vikenda ima dva koncerta u gradu Arnhemu u Holandiji.

Pre nego što je otputovao u London, gde nastavlja svoju treću svetsku turneju - "Purpose", Džastin je nakratko svratio do Amsterdama. Njega su u stopu su pratili telohranitelji, a Džastin se, valjda u nameri da izbegne svaki bliski susret sa obožavaocima i paparacima, maskirao u prvoj prodavnici na koju je naleteo.

Tamo je kupio razbarušenu periku, brkove i kozju bradicu, a novi imidž upotpunio je i naočarima. Ipak, njegove prepoznatljive tetovaže na vratu su ga odale, pa su ga obožavateljke primetile još dok je u kafiću čekao svoju kafu za poneti. Kada je izašao, prišao je obožavateljkama koje su ga čekale i pitao ih: "Da li ovo izgleda kao pravo?".

Kakav je odgovor bio - ne zna se, ali čitava njegova pojava bila je, budimo iskreni, veoma budalasta, ali je to uveseljavanje okoline i bila Džastinova namera.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images
Tagovi: Džastin Biber

Najnovije vesti