Sanja Vučić: Želim visok plasman i da važnu poruku naše pesme čuje što više ljudi

Sanja Vučić: Želim visok plasman i da važnu poruku naše pesme čuje što više ljudi

Autor: | 14/05/2016

0


Sanja Vučić ostvarila je ono što je obećala pre odlaska u Stokholm - plasirala se u finale Evrovizije.

Dvadesetdvogodišnja pevačica, koja je pridobila simpatije evrovizijskih fanova, večeras će u završnici festivala nastupiti petnaesta. Ona je jučerašnji dan provela u pripremama za veliko finale.

- Osećaj je i dalje neverovatan! Još uvek smo svi veoma uzbuđeni, a ja još ne mogu da verujem šta se desilo. Nikad u životu nisam bila ovoliko srećna! - rekla nam je Sanja, dok je sa ekipom RTS već išla ka Globen areni na generalnu probu završne svečane ceremonije.

Njen telefon neprestano zvoni. Zovu je sa svih strana, žele da čestitaju, da je samo čuju. Veoma joj znači podrška, mada nema vremena za duge razgovore jer obaveze je čekaju, piše kurir.rs.

- Ne znam od koga su mi prvo stigle čestitke, da li od mame ili od drugarice. To je bila gomila poruka i poziva u istom trenutku! Naravno, evrovizijski tim mi je najbliži, pa sam se s njima izgrlila i isplakala od sreće. Ovo je naš zajednički uspeh. Zahvaljujem svima na podršci i na glasovima, našoj dijaspori, svima kojima se dopala pesma - priča još uvek uzbuđena Sanja, koja je od početka bila veoma samouverena i sigurna u pesmu i u nastup.

Ali, kao i uvek, postojao je mali tračak sumnje.

- Jeste, uhvatio me nakratko taj momenat kad posumnjaš: "Nećemo proći", ali to se svima dešava. Toliko emocija skupi se u tebi u tom trenutku, pa i sumnja. Neverovatna nervoza vlada u bekstejdžu, gde sede svi takmičari i čekaju rezultate glasanja, a na vrhuncu je kad proglašavaju finaliste. Voditelji saopštavaju imena zemalja, jednu po jednu, a nikako da izgovore ime tvoje zemlje. Uh, to je strašno! Ali onda kad kažu ono što treba da čuješ, nastaju histerija i panika i sreća - kaže Sanja i dodaje:

- Želim da osvojim visoko mesto za Srbiju i da važnu poruku naše pesme, koja govori o borbi protiv nasilja nad ženama, čuje što više ljudi sirom sveta!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti