Aleksandar Radojičić otkriva kako provodi svoje muško vreme

Aleksandar Radojičić otkriva kako provodi svoje muško vreme

Autor: | 09/04/2016

0


Glumac Aleksandar Radojičić, poznat po nadimku Balerina, jedan je od glavnih šarmera na sceni. Ipak, još nema devojku. Ona koja to postane osvojiće ga svojim sigurnim stavom.

Ali, nije sigurno da će želeti da je ikada vodi pred oltar.

Kakve devojke voliš?

- Cenim kad žena zna šta želi. Da ima neke svoje ciljeve, da radi na sebi i kada je sigurna u sebe jer tada tako i zrači. Sve potiče od toga, a ne iz plastičnih korekcija.

Šta misliš o estetskim zahvatima?

- Nemam ništa protiv kada je urađeno s ukusom i iz opravdanih razloga. Protivnik sam bilo kakvih ekstrema. Nemam potrebu za tim, ali razumem ljude koji ih imaju. Ako će to nekoga učiniti sigurnijim, neka proba.

Nikada nisi bio u braku, da li si to poželeo?

- Najbitniji je odnos, poštovanje i ljubav između dvoje ljudi. Danas smo svedoci toga da se brak lako potpiše, pa pocepa. To uopšte nije najbitnije. Ne znam da li bih stupio u brak, to ćemo videti. To bi trebalo da dođe samo od sebe i da oba partnera požele. A ne zbog tradicije i moranja!


Skinuo si se za jedan magazin, voliš da se obnažiš pred objektivom?

- Ne vidim ništa loše u tome. Ljudi su već upoznati s mojim likom i delom preko mog posla, tako da nisam to uradio da bih na taj način pokazao da postojim. Mislim da ne bi trebalo da se stidim toga što treniram i što se bavim svojim telom. Zašto bi se bilo ko stideo svog tela, dokle god je to sa ukusom? To je isto kao kada bi me bilo ko video na plaži. Trudim se da, kada dajem intervjue i kada govorim u javnosti, pazim šta pričam i na koji način promovišem kulturu i novu generaciju glumaca. Svestan sam toga da nas neki novi klinci prate i da bi trebalo da im budemo primer. Skidanje je svuda u svetu normalno, nisam ništa loše uradio, niti degutantno. Mislim da pored obaveza i svega što dan nosi svako može da se vodi računa o svom telu.

Da li su fanovi nekada prešli granicu?

- Pažnja uvek prija, pogotovo od nežnijeg pola. Ja sebe ne vidim na takav način, ali svaki kompliment godi u granicama normale. Nisam imao neprijatnih situacija, bar ne bih mogao da izdvojim neku. Snalazim se sasvim dobro, ne žalim se.

Ali, imao si nepristojne ponude?

- Zavisi na koji način nepristojnu ponudu, ali mislim da ih direktno nisam imao. Na društvenim mrežama se svašta piše, ali ne obraćam pažnju na to. Kada neko nešto pristojno pita, posebno vezano za projekte, to uvek podržim i objavim obaveštenje. Nema potrebe za bilo čim drugim.


Kako provodiš svoje, muško vreme?

- Volim druženja sa prijateljima, volim da odem na fudbal i u teretanu. Uvek vežbam isključivo sa drugarima, to su stvari koje gledam kao muško vreme. Ipak, ne delim vreme na muško i žensko, već na prijatno vreme i na ono kada obaveze moraju da se završe.

Budiš pažnju javnosti zbog suđenja za starateljstvo nad ćerkom Ajom, koliko ti to smeta?

- Svestan sam da sam javna ličnost, kojim se poslom bavim i u kakvom vremenu živim, pa mediji malo zaviruju u intimu. Privatno, i dalje imam slučaj koji se provlači u medijima, ali više mi smetaju naslovi izvučeni iz konteksta, a toga nema u tekstu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Boško Karanović hellomagazin

Najnovije vesti