Gvinet Paltrou: Često se osećam krivom zbog onog što osećam prema deci

Gvinet Paltrou: Često se osećam krivom zbog onog što osećam prema deci

Autor: | 03/04/2016

0

 

Gvinet Paltrou je otkrila ono što bi većina roditelja mogla da kaže za sebe -  da se često oseća krivom zbog onoga što ponekad oseća prema svojoj deci, ćerki Epl i sinu Mozesu.

To se posebno odnosi na one trenutke koji su mnogim roditeljima veoma frustrirajući, kada deca treba da rade ono što vrlo često uopšte ne vole - kada treba da uče.

Pošto nagovaranja i pregovaranja oko učenja umeju da traju vrlo dugo, Gvinet priznaje da u tim trenucima iz nje izlazi ono najgore.

Staložena sam, normalna i strpljiva osoba, veoma, ali kad treba da učimo, izgubim živce - kaže Gvinet.

Ona priznaje da je Epl mnogo disciplinovanija od Mozesa.

Znaju da mora da se uči, ali to rade veoma bezvoljno. Epl nekako sedne i uči, ali sa Mozesom je mučenje od početka do kraja.

Ona priznaje da vrlo često ni sama ne razume zadatke iz matematike koje radi njen sin. Uz to, prebacuje sebi i što je postala opuštenija što se tiče njihove ishrane. Više im ne brani da jedu čokoladne kroasane i ne brine mnogo šta jedu u školi.

Epl i Mozesa rodila je sa Кrisom Martinom, od kog se prošle godine rastala posle 12 godina zajedničkog života. Gvinet kaže da su Kris i ona u prijateljskim odnosima, da žive blizu i da zajednički brinu o deci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: gvinet paltrou

Pročitajte još

Najnovije vesti