Još veća mrsna pravoslavna svadba! (video)

Još veća mrsna pravoslavna svadba! (video)

Autor: | 12/03/2016

0

Zgode i nezgode simpatične grčke porodice Portokalos koja živi u Americi, ali isključivo po običajima koje su poneli iz domovine, osvojile su publiku još 2002. godine, a sjajna komedija s najvećom zaradom u istoriji konačno je dobila i nastavak.


„Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“ u bioskope stiže 31. marta i najavljuje još veće i luđe venčanje. Tula (Nia Vardalos) i Ijan (Džon Korbet) već osamnaest godina su u braku koji je zapao u kolotečinu, teško pronalaze vremena za sebe jer uvek su u blizini njena mama, tata, tetka, baka i ostala mnogobrojna rodbina, a nisu u baš najboljim odnosima sa kćerkom tinejdžerkom koja se zaljubila i namerava da ode od kuće.

Pošto krv nije voda, Tula na kćerkinu odluku reaguje kao svojevremeno njen otac kada ga je upoznala sa budućim mužem. Sasvim dovoljno za novi haos na grčki način!

Publika u Australiji već ima prilike da pretpremijerno pogleda komediju koju ovih dana cela ekipa promoviše na tom kontinentu. Nema sumnje da nas očekuje još jedna luda mrsna zabava.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić printscr/youtube
Tagovi: džon korbet film

Najnovije vesti