Žarko Laušević kupio u Njujorku apartman od 100 kvadrata

Žarko Laušević kupio u Njujorku apartman od 100 kvadrata

Autor: | 03/03/2016

0

Zarko-Lausevic-610x347

Žarko Laušević (56) kupio je stan od 100 kvadrata u Njujorku! Glumac koji od 1999. godine živi i radi u SAD, uspeo je da nakon brojnih problema s boravišnom vizom skući i nema nameru da se vraća na naše prostoere.

Laušević je nekretninu pazario zahvaljujući uspehu knjiga "Godina prođe, dan nikad" i "Druga knjiga - dnevnik jedne robinje", glavnoj ulozi u filmu "Smrdljiva banka", kao i dugogodišnjem radu na gradilištima širom Amerike.

- Žarko se mnogo namučio ali je uspeo da se skući u americi. Radio je dan i noć na gradilištima kao moler i štedeo svaki dolar. Poslednjih godina je zaradio i zahvaljujući knjigama i filmu, pa je odlučio da sve to uloži u kupovinu stana - priča izvor blizak glumcu.

Cetanjanin Nikola Kaluđerović, najmarkatniji lik iz prve Žarkove knjige, koji je sa njim delio ćeliju u zatvoru u Spužu, potvrdio je da mu se bivši cimer skućio "preko bare".

- Tačno je da je Žarko pazario nekretninu u Americi. Pametno je odlučio jer je bolje da se makne iz ove zemlje. Znam da su mu deca dobro i da su mu se kćerke udale. Njegov život nije lak, ali tako je, kako je - završava izvor Kurira.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin

Najnovije vesti