Nina Badrić odgovorila Danijeli Dvornik: Svako ima pravo da piskara šta god želi

Nina Badrić odgovorila Danijeli Dvornik: Svako ima pravo da piskara šta god želi

Autor: | 09/02/2016

0

Pevačica Nina Badrić je nedavno doživela neprijatnosti od Danijele Dvornik, supruge pokojnog pevača Dina Dvornika.

Reč je o virtuelnom napadu na hrvatsku pevačicu iza kojeg stoji Danijela, sa kojom je inače Nina bila u prijateljskim odnosima. Naime, Badrićeva je otpevala pesmu "Želim živeti", koja navodno zagovara zabranu abortusa, zbog čega je Danijela na Fejsbuku svoje ćerke napisala "Možda joj je potrebna veštačka oplodnja".

- To je jedna vrlo teška i duga tema i mislim da nije ni vreme ni mesto sada o njoj govoriti. Ono što želim reći da nikada u životu nisam bila neko ko širi bilo kakav govor mržnje, negativnosti... uvek ću dići palac gore za ljubav - rekla je Nina.

Tim povodom ju je sakrivši se iza ćerkinog statusa na društvenim mrežama izvređala Danijela Dvornik i napisala nešto što pevačicu ipak nije uspelo da uvredi.

#thankyou @atera_bs_belgrade #forbeautifultime #in #belgrade ?????✈️????

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Feb 8, 2016 at 9:31am PST

- Radi se o statusu Danijele Dvornik, supruge Dina Dvornika. No samim tim, mislim da sve govori dovoljno to što je Danijela Dvornik zapravo izbrisala svoj status na Fejsbuku ali je napravila time jednu štetu. Ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje, poštujem svačije pravo da svako piskara i govori što god želi u životu, ali jednu stvar sam već shvatila kroz sve ove godine, a to je ono pazi ko ti tapše - rekla je Nina u emisiji Ekskluziv.

#PRVATV #novisad #BIG #seeyousoon?????????

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Feb 7, 2016 at 8:04am PST


Kako kaže, navikla je da se susreće sa svim i svačim tokom svoje karijere, prenosi Kurir.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/badrich

Najnovije vesti