Madona i Šon Pen ipak zajedno? (foto)

Madona i Šon Pen ipak zajedno? (foto)

Autor: | 10/01/2016

0

Izgleda da Madona i Šon Pen ne mogu jedno bez drugog.

Glasine da su bivši supružnici ponovo zajedno i da su obnovili romansu prekinutu pre gotovo tri decenije čule su se još letos, kada je popularni glumac raskinuo sa koleginicom Šarliz Teron i počeo intenzivno da prati Madonine nastupe na aktuelnoj turneji.

Njih dvoje često ističu da su posle burnog braka postali najbolji prijatelji i da su jedno drugom najveća podrška. Međutim, u subotu je ta podrška bila baš izražena, s obzirom na to da su se držali za – ruke.

Zajedno su prisustvovali manifestaciji za pomoć Haitiju, održanoj u hotelu „Montidž“ na Beverli Hilsu, a kraljica popa reporterima je uz osmeh pozirala pored bivšeg supruga.

U nekom trenutku pridružila su im se i njena usvojena deca, Dejvid i Mersi.

Sve vreme su Madona i Šon razmenjivali nežne poglede, a kraljica popa na Instagram je kasnije postavila i fotografiju na kojoj se vidi da su se te večeri sjajno zabavljali.

S obzirom da trenutno prolazi kroz težak period u životu zbog svađe sa sinom Rokom i bivšim mužem Gajom Ričijem oko starateljstva, slavnoj pevačici verovatno prija društvo vernog prijatelja, mada su posle ovog susreta mnogi ubeđeni da su njih dvoje i nešto više.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty
Tagovi: madona šon pen

Najnovije vesti