Verica Rakočević: Ne mislim o budućnosti svog braka!

Verica Rakočević: Ne mislim o budućnosti svog braka!

Autor: | 14/11/2015

0


Brak modne kreatorke Verice Rakočević sa znatno mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem izaziva veliku pažnju javnosti, ali ona, tvrdi, ne razmišlja o budućnosti.

- Kada me pitaju šta mislim o budućnosti svog braka, ja kažem: ništa! Možete da se udate i sa dvadeset godina i da mislite da vas čeka bajka do kraja života, pa da se razvedete za godinu dana. Da sam se oslanjala na ukustvo, s obzirom na to da sam se dva puta razvodila, sela bih i razmislila da li je to racionalno, društveno prihvatljivo, ima li perspektivu, ali ja se tu nisam ništa pitala, nisam se ni lomila ni odlučivala, ljubav se jednostavno dogodila. Ja ne znam šta će biti za deset godina, ali znam da me Veljko nikada neće ismejati niti izdati kao osobu, a to je najvažnije. Ako jednoga dana dođe i kaže da voli drugu, ja bih ga razumela, a što se zrelosti tiče, on je sa 32 godine zreliji od mnogih muškaraca sa 42 - ispričala je Verica u emisiji „Grand magazin“.

Tom prilikok ona je otrkila da ju je suprug zaprosio plehanim prstenom u Skadarliji!

- Bili smo sa društvom, u tom trenutku smo se poznavali deset dana, i on me je pitao da se udam za njega. Svi su mislili da je u pitanju šala, ali bila je to ljubav. Kada sam ga pitala zašto da se venčamo, rekao je da ne treba sutra da piše u novinama da Verica ide sa dečkom ili onim malim, nego sa mužem - objasnila je Rakočevićeva.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti