Zoran Cvijanović ostao bez stana  zbog duga!

Zoran Cvijanović ostao bez stana zbog duga!

Autor: | 27/08/2015

0


Glumac Zoran Cvijanović našao se na ulici. Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

- Zoran nema gde da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i saradnika u biznisu doživeti takvu prevaru. U potpunom je rasulu bez novca i finansija - kaže izvor.

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inače uspešnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj deo udela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga stana to nikada nije učinila, a posle je Zoranu odbila da vrati njegov deo vlasništva. Stvar se još dodatno komplikuje jer je umetnik svom poslovnom partneru dao i poslednju ušteđevinu koju je namenio za ćerkino školovanje.

Loša vest po porodicu Cvijanović stigla je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isplati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici.

Glumac je oca smestio u starački dom, a u pomoć su mu pritekli Milorad Mandić Manda koji ga je angažovao u pozorištu "Boško Buha" i Emir Kusturica na filmu "Na mlečnom putu" kako bi mu makar malo olakšali situaciju u kojoj se našao.

Ekipa jednih dnevnih novina pozvala je Cvijanovićev dosadašnji broj telefona, ali se javila nepoznata žena koja je rekla da on više ne koristi taj broj.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Info Bar hellomagazin

Najnovije vesti