Mirna Medaković nakon romantičnog venčanja mašta o prinovi

Mirna Medaković nakon romantičnog venčanja mašta o prinovi

Autor: | 29/05/2015

0

Hrvatska glumica Mirna Medaković u Srbiji je postala poznata po ulozi zavodnice Ene u popularnoj seriji "Budva na pjenu od mora", a publika je trenutno gleda kao glavnu junakinju u sapunici "Kud puklo da puklo". Serija koja se emituje na "Prvoj" televiziji za kratko vreme postala je jedna od najgledanijih i najomiljenijih među domaćom publikom, a dvadesetdevetogodišnja glumica za kratko vreme postala je poznata u celom regionu. Pored poslovnih uspeha, počeli su da joj se nižu i lepi događaji na emotivnom planu. Posle trogodišnje veze zavetovala se na večnu ljubav pet godina starijem ekonomisti Hrvoju Stepincu. Venčanje je upriličeno u selu Kraljev vrh, na istoimenom imanju u blizini Zagreba. Za magazin "Hello!" Mirna iznosi prve utiske posle svečane ceremonije.
- Istinski uživam u svakom trenutku provedenom sa Hrvojem, ovako smo samo proslavili ljubav sa našim prijateljima i porodicom. Pripreme su trajale tri meseca, što mi deluje kao razuman period za organizovanje venčanja. Bila sam uzbuđena i srećna jer smo potvrdili našu ljubav i pred zakonom postali muž i žena - kaže glumica, koja je svom dodala prezime svog supruga. Ističe koji trenutak u ceremoniji je za nju bio najemotivniji:
- Obred venčanja bio je emotivan i izuzetno bitan i za mene i za Hrvoja. Moji prijatelji i kolege čitali su delove iz "Biblije", sveštenik je predivno govorio, bili smo veoma dirnuti.
Mirna nijednog trenutka nije sumnjala u to da je Hrvoje pravi čovek za nju, a kada je shvatila da želi da sa njim stane pred oltar, sama je napravila prvi korak ka venčanju.
- Nazvala sam imanje "Kraljev vrh", pitala kada imaju prvi slobodan termin, rezervisala ga i nazvala Hrvoja, vrlo jednostavno.
Nikada nisam maštala o tome kako bi moje venčanje trebalo da izgleda, ali kad sam prvi put posetila Kraljev vrh, znala sam da jedino tamo želim da se udam.
Rođena Hrvatica sigurna je da je u svom partneru pronašla idealnu polovinu i ne krije da bi volela da se ostvari u ulozi majke.
- Hrvoje me osvojio time što me voli, što je duhovit i pametan, i što se brine o nama. Tek sam se udala, ali kada za to dođe vreme biću spremna da karijeru stavim u drugi plan i da se u potpunosti posvetim porodici.
Najvažnijem događaju u njenom životu prisustvovale su i njene kolege Mima Karadžić i Momčilo Otašević, koji je njen direktni partner u popularnoj seriji "Kud puklo da puklo", koji je u Zagrebu boravio s roditeljima.
- Drago mi je što su moje kolege bile sa mnom. Toliko hvalim Momčila da će ljudi pomisliti da mi plaća da govorim toliko lepo o njemu. Momčilo je divan partner i dobra osoba. Uživanje mi je da radim sa njim i volela bih da još mnogo puta sarađujemo - kaže Mirna i dodaje da joj prija regionalna popularnost koju je stekla u poslednjih godinu dana.
- Drag mi je svaki glumački angažman i svaka pohvala, bila ona iz Hrvatske ili van nje.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content

Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Inside story

Najnovije vesti