Otvaranje Nedelje mode u znaku stambenog kompleksa Central Garden

Otvaranje Nedelje mode u znaku stambenog kompleksa Central Garden

Autor: | 23/04/2015

0

Kroz zanimljivu instalaciju, predstavljenu u hotelu Metropol, Central Garden prikazao je VIP zvanicama i brojnim modnim sladokuscima, koje su prisustvovali svečanom otvaranju Beogradskog Fashion Week-a, prednosti i lepotu stanovanja u novom stambenom kompleksu koji se gradi na prestižnoj adresi u strogom centru prestonice.

Ljubitelji mode su imali priliku da se iz prve ruke upoznaju sa projektom i novim trendom stanovanja kao i da za trenutak osete život uokviru novog kvarta, uz privatnu virtuelnu turu kroz buduću stambenu oazu.

Otvaranje nedelje mode sa revijama "XYZ premium fashion store" i "Martini Vesto by Boško", brojnim zvanicima predstavilo je i must have trend u svetu nekretnina - Central Garden, novi kvart u centru grada.

Inspiracija za učešće Central Gardena na ovoj manifestaciji upravo leži u urbanom miksu starog Beograda, moderne arhitekture i stila života koji je danas postao realnost i potreba, a ne više stvar kompromisa.

Izraelske kompanije "AFI Europe" i "Shikun & Binui Group", investitori stambeno poslovnog kompleksa Central Garden, potrudile su se da u svemu odu korak dalje i stanarima pruže kvalitet kakav centar prestonice zaslužuje. Ekskluzivni zastupnik prodaje kompleksa je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti