Igor Lazić: Zimski odmor bez devojke

Igor Lazić: Zimski odmor bez devojke

Autor: | 01/03/2015

0

Poznat kao hedonista, crnogorski reper Igor Lazić Nigor koristi svaku priliku da uživa u njemu omiljenim adrenalinskim aktivnostima. Petu zimu zaredom boravio je u bugarskom skijalištu Bansko, gde se prepustio čarima vožnje borda. Njegova verenica Suzana Pažin ove godine mu nije pravila društvo.
- Zbog poslovnih obaveza Suzana nije mogla da ide sa mnom. Više joj je odgovaralo da leškari u spa-centru. Zahvaljujući njenom bratu Predragu, koji je igrao za Fudbalski klub “Levski” iz Sofije i reprezentaciju Bugarske, dobijam dosta povlastica kad kažem ko mi je šurak - iskreno govori Lazić, koji je oduševljen turističkom ponudom tog popularnog skijaškog centra.
- Nemoguće je da budem u Bugarskoj, a da ne posetim njihove čuvene mehane i ne uživam u gurmanskim specijalitetima koji su dosta slični našim, a opet posebni.
Četrdesetogodišnji Kotoranin ove godine planira da ozvaniči dugogodišnju vezu sa svojom izabranicom.
- Vreme je da to učinim - kroz smeh kaže poznati reper, koji po povratku u Beograd ulazi u studio kako bi radio na novom albumu, na kome će se naći kompilacije hitova grupe “Montenigersi”, u kojoj je devedesetih pevao sa kolegom Nebojšom Saveljićem, koji je 1999. tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći.
- Ove godine je dvadeset godina od nastanka “Montenigersa”. Oni traju i trajaće dok god ja budem živ.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti