Predstavljena platna SuperKartica: Svuda plaća, još više vraća!

Predstavljena platna SuperKartica: Svuda plaća, još više vraća!

Autor: | 24/10/2014

0

SuperKartica, najveći program lojalnosti na domaćem tržištu, je u saradnji sa Sberbankom Srbije predstavila platnu SuperKarticu. Na svečanom koktelu, koji je organizovan ovim povodom, predstavljene su pogodnosti za potrošače u okviru platne SuperKartice. Odloženo plaćanje do 45 dana i kupovina do 12 rata bez kamate, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera IDEA, Roda, Merkator, NIS Petrol, Sberbanka, DDOR Novi Sad i Telenor samo su deo benefita koje korišćenje ove platne SuperKartice omogućava potrošačima.

Platna Superkartica pripada prestižnom programu MasterCard World i namenjena je svim potrošacima, članovima SuperKartica programa lojalnosti. Za izdavanje kartice potrebno je podneti zahtev u bilo kojoj od ekspozitura Sberbanke Srbije ili putem interneta na www.superkartica.rs. Limit potrošnje se određuje pojedinačno na osnovu potreba, mogućnosti i zahteva svakog korisnika, a sama kartica pored plaćanja omogućava veće uštede u mreži partnera, u odnosu na postojeću SuperKarticu. Ukupna ušteda koju potrošači mogu ostvariti korišenjem platne SuperKartice u mreži partnera je značajna za kućni budžet i iznosi 6% za potrošnju u IDEA, Roda i Merkator objektima, kao i do 5 dinara uštede po litru goriva na NIS i Gasprom benzinskim stanicama. Osim toga, platna SuperKarticu vraća i 0,5% ukupne potrošnje na bilo kom drugom prodajnom mestu van mreže gore navedenih partnera.

- Od danas, potrošači u Srbiji korišćenjem platne SuperKartice imaju mogućnost da svakodnevno ostvaruju značajne uštede kupovinom roba i usluga i time osetno rasterete kućni budžet. Platna Superkartica donosi na tržište Srbije niz inovativnih funkcionalnosti kao što su osiguranje, beskontaktno plaćanje i plaćanje putem Interneta. Ova kreditna kartica pomera granice raspoloživih finansijskih usluga za korisnike i značajno menja iskustvo potrošača za obavljanje finansijskih transakcija. Najvažnije je istaći da ova kartica štedi novac, a pogodnosti uštede će u narednom periodu biti samo brojnije i raznovrsnije - izjavio je Valerij Ovsjanikov predsednik izvršnog odbora Sberbanke u Srbiji.

- SuperKartica omogućava beskontaktno plaćanje na 2,5 miliona lokacija i standardno plaćanje na 36,9 miliona prodajnih mesta u svetu, kao i plaćanje na internetu. Naša inovativna platna rešenja prate korak savremenog potrošača i stoga nam je izuzetna čast da budemo deo  programa koji takođe ima za cilj da potrošačima unapredi iskustvo kupovine - izjavio je Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za balkanski region. 

- Prvo smo sа nаšim pаrtnerimа uveli SuperKаrticu nа NIS Petrol benzinskim stanicama, pа potom i u nаšu premijаlnu mrežu GAZPROM. Danas svаki naš peti potrošač kupuje gorivo koristeći SuperKаrticu. Više od 116.000 njih svаkа tri mesecа nа nаšim stanicama ostvaruju mogućnost zа dodаtne pogodnosti u okviru ovog jedinstvenog progrаmа nаgrаđivаnjа. S obzirom na tako dobre rezultate, a imajući u vidu i regionalno širenje NIS-a, nema razloga da već početkom sledeće godine nаšim potrošаčimа u regionu ne ponudimo sve pogodnosti SuperKаrtice - rekao je Mladen Vasić, direktor Direkcije za marketing Bloka Promet u NIS-u.

SuperKartica svakom potrošaču nudi mnogobrojne pogodnosti, koje kupovinu čine lakšom i povoljnijom u okviru široke mreže partnera. Bodove, ali i ostale pogodnosti, na našoj platnoj SuperKartici sada možete ostvarivati u svim IDEA, Roda i Merkator maloprodajnim objektima širom Srbije. Zanimljivim i inovativnim idejama, kao i snažnom podrškom svih partnera programa lojalnosti, pogodnosti za potrošače se neprestano razvijaju, a sve se to radi u cilju prilagođavanja potrebama potrošača i savremenom načinu života - istakao je Jovan Solomun, direktor društva SuperKartice.

Više informacija o novim pogodnostima koje nude partneri, kao i u celokupnom programu lojalnosti, nalazi se na web adresi www.superkartica.rs.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti