Severina: Otkriveno zašto je odbila ponudu da nastupa na Guči

Severina: Otkriveno zašto je odbila ponudu da nastupa na Guči

Autor: | 11/08/2014

0

Organizatori Sabora trubača u Guči su ove godine želeli da angažuju Severinu, ali do dogovora nije došlo jer je hrvatska pevačica navodno tražila 50.000 evra, što je za njih bilo previše.

- Ove godine organizatori Sabora su imali manji budžet nego ranije. Želeli su da dovedu Severinu kako bi obezbedili masovniji dolazak posetilaca iz susednih republika, ali nisu mogli da joj daju onoliko koliko je njen menadžment tražio. Organizator joj je prvo ponudio jednu sumu, ali rečeno im je da za toliko Severina neće pevati. Onda su povećali sumu i rekli da je to najviše što mogu da izdvoje za njen nastup, ali njoj ni to nije dovoljno - navodi izvor blizak organizatorima, koji nije želeo da komentariše priče da je Vučkovićeva tražila honorar od 50.000 evra.

Sa druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović je potvrdio da je bilo pregovora, ali da oni nisu uspešno završeni.

- Organizator je ponudio Severini nastup u Guči, ali razgovori su krenuli prekasno, pa nastup nije dogovoren. Guča je praznik veselja i vrhunske muzike i lično bih voleo da Severina tamo održi koncert - izjavio je Petrović.

Autor: Telegraf, Informer

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti