Bata Spasojević: Rođendansko slavlje u društvu prijatelja

Bata Spasojević: Rođendansko slavlje u društvu prijatelja

Autor: | 28/03/2014

0

Naš uspešni dizajner Slobodan - Bata Spasojević, koji ove godine slavi petnaest godina samostalnog rada u svetu modnog dizajna, nije propustio priliku da okupi prijatelje i počasti ih povodom svog četrdeset trećeg rođendana. U želji da svima priredi provod začinjen dobrom muzikom i đuskanjem do zore, markantni Beograđanin odlučio je da okupi društvo, dvadeset pet zvanica, u predivnom ambijentu "Pivnice ispod mosta" gde su imali priliku da uživaju u živoj svirki.
- Svake godine volim da okupim prijatelje povodom svog rođendana jer je uvek dobro naći dobar razlog za slavlje i druženje. Moji najbliži to dobro znaju, pa mi obavezno predlažu različite lokale gde bismo mogli da organizujemo slavlje. Do sada sam uglavnom birao takozvana fensi mesta, ali ovog puta sam se, na nagovor moje prijateljice Jelene Đokić, odlučio za pravu beogradsku pivnicu koja poseduje izvesni šarm. Pre organizacije slavlja otišli smo tamo na ručak kako bih osetio duh tog mesta, koje mi se već na prvi pogled dopalo - počinje priču Bata.
- Atmosfera je bila odlična jer smo imali živu svirku i svi smo igrali uz zvuke popa i roka sa primesom džeza. Imao sam oko dvadeset pet gostiju, što se ispostavilo kao prava mera jer sam mogao da se posvetim svakome od njih. Da ih je bilo više, to ne bih mogao. Moji prijatelji su se potrudili da me obraduju, te sam dobio pregršt zanimljivih poklona, među kojima su se našli i gorski kristali, dizajnirane šolje za kafu, zanimljivi zatvarači za vino, majice sa print-porukama, mnogo dobrih pića, kompakt-diskova, parfema i knjiga.
Pored odlično spremljenih srpskih specijaliteta, u kojima su gosti uživali, poslužena je i rođendanska torta, a nije izostalo ni gašenje svećica.
- Moja sestra i drugarica Irena Eklemović bile su zadužene za torte, te smo se sladili ukusima "moskva šnit" i "švarcvald" torte. Slavlje nije prošlo bez gašenja svećica, ali želja koju sam zamislio se ne otkriva, jer se neće ispuniti - kaže Bata, koga očekuju veliki poslovni angažmani.
- Ove godine slavim petnaest godina od osnivanja mog brenda "Individual". Mojom revijom biće otvorena predstojeća Nedelja mode u Beogradu. Tom prilikom publika će moći da se upozna i sa mojim slikarskim radom, jer će na odevnim predmetima biti odštampane moje slike, a potom sledi i izložba mog slikarskog rada - zaključuje markantni umetnik.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti