Katarina Grujić: U strahu zbog bivšeg dečka

Katarina Grujić: U strahu zbog bivšeg dečka

Autor: | 14/02/2014

0

Pevačicu i bivšu učesnicu "Farme" Katarinu Grujić proganja bivši dečko s kojim se zabavljala pre nekoliko godina. Kako saznaje "Alo!", otkad je napustila rijaliti, Kaća je od bivšeg dobila stotine poruka, on je neprestano zove telefonom i preserće na ulici gde god da krene kako bi je ubedio da ponovo budu zajedno. Pevačica je u strahu da bivši ne naudi i njoj i njenom dečku, manekenu Borisu Stamenkoviću, zbog čega je odlučila da ga prijavi policiji.
Prema navodima našeg izvora bliskog pevačici, reč je o izvesnom N. P, s kojim je Kaća bila nekoliko meseci u vezi pre nekoliko godina.
- On je redovno pratio "Farmu" i valjda je tad shvatio da je nije preboleo, a kada je izašla iz rijalitija, počeo je da je uznemirava porukama i pozivima. U početku te pretnje da mora da raskine sa Borisom i vrati se njemu nije shvatala ozbiljno, ali kasnije se situacija pogoršala i svi smo je savetovali da slučaj prijavi policiji. Najpre ga je samo upozorila da će to uraditi, ali pošto je i dalje nastavio da je proganja, ona je zatražila zaštitu od nadležnih organa! Zaista joj nije svejedno i u poslednje vreme kada god ide na nastupe prate je drugovi ukoliko Boris to ne može - kaže izvor.
Kada smo ovim povodom pozvali Katarinu, ona nam je potvrdila da je bivšeg prijavila policiji.
- Mediji nisu mesto gde treba rešavati ovako ozbiljne stvari. Slučaj sam prijavila nadležnim institucijama i zaista ne želim od toga da pravim pompu. Razumite me, želim samo to da prestane - kratko je rekla pevačica.
Kaća je i na snimanje "Grand šoua" došla sa prijateljem koji joj je pomogao oko stvari za nastup i sve vreme bio sa njom, čak i kada je kasnije otišla u susedni restoran da popije kafu sa kolegom Slobom Đurkovićem.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin