Miranda Ker: Roditelji slavnog supermodela tvrde da nisu videli kćerku ni unuka godinu dana

Miranda Ker: Roditelji slavnog supermodela tvrde da nisu videli kćerku ni unuka godinu dana

Autor: | 07/02/2014

0

Majka, otac, brat i baka Mirande Ker otkrili su da nisu videli zgodnu manekenku ni njenog sina Flina preko godinu dana, i zamolili su je da se vrati kući u Australiju. Mirandina porodica snimila je dokumentarac koji će biti emitovan na jednoj australijskoj televiziji narednog utorka u kojem su otkrili da skoro uopšte nisu u kontaktu sa nekadašnjim Viktorijinim anđelom. Njen otac Džon otkrio je da je suprug njene kćerke, Orlando Blum bio taj koji im je putem telefona javio da je njihovom braku došao kraj. On kaže da bi sada radije želeo da se njegova kćerka upoznala za osobu koja nije slavna.
- Posle onoga što sam saznao radije bih želeo da se ona udala za nepoznatu osobu jer je teško izdvojiti vreme za porodicu. Samo se nadam da će Flin želeti da provodi vreme sa bakom i dekom kada odraste - rekao je on.
Mirandina majka Tereza dala je otkaz sa mesta generalnog menadžera i izvršnog direktora njene kozmetičke linije "Kora" prošlog februara, što je podstaklo glasine o lošim odnosima sa kćerkom, a Mirandina baka En, koja se takođe pojavljuje u dokumentarcu, bila je posebno potresena što dugo nije videla praunuka.
- Nedostaje mi beba i mislim da on propušta dosta toga sa svojom porodicom, tu bliskost koju smo oduvek delili. Tamo gde su oni veoma je lepo, ali ništa nije kao u Australiji i nadam se da će Flin možda jednog dana završiti ovde - rekla je ona.
Miranda je imala poseban odnos sa svojom bakom, pošto se En ranije često pojavljivala u intervjuima i na snimanjima sa unukom.
Tereza, koja je ranije bila u svakodnevnom kontaktu sa Mirandom, sa suzama u očima je objasnila da je shvatila da mora da pusti svoju kćerku.
- Morala sam da je pustim i da joj dozvolim da stekne samopouzdanje i da vodi svoj život. Mislim da je to veliki izazov za svaku majku - rekla je ona i dodala da sada samo pošalje poruku kćerki da je ona uvek uz nju, ali, kao što je i prikazano u dokumentarcu, ne dobije uvek odgovor.
- Bile smo najbolje prijateljice tokom najvećeg dela naših života. Nekada smo razgovarale svakog dana. Šaljem joj poruke u kojima joj govorim da je volim i pružam joj podršku.
Mirandin otac kaže da je ponosan na to što je njegova kćerka postala jaka i nezavisna 30-godišnjakinja, ali i da bi želeo da je ona, "obična" devojka.
Miranda se još uvek nije oglasila povodom ove porodične ispovesti.

Izvor: Life Content
Foto: Instagram, FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti