Ian Aleksander: Maneken rodom iz Bosne i Hercegovine osvaja svet

Ian Aleksander: Maneken rodom iz Bosne i Hercegovine osvaja svet

Autor: | 06/02/2014

0

Sigurno ste mnogo puta čuli priču kako ništa nije slučajno. Ovaj momak će vas odmah demantovati i uveriti da su najbolje stvari u životu besplatne. Ian Aleksander je dvadesetšestogodišnji top model sa adresom u Stokholmu, koji je ratnih devedesetih kao dečak napustio Jugoslaviju u potrazi za boljim životom.
- Rođen sam u Bosni i Hercegovini i kad su se moji roditelji razveli, negde pred rat, otišao sam u Švedsku gde živim i danas. Manekenstvom sam počeo da se bavim slučajno pre deset godina kada me je jedna modna agentica videla na ulici u Londonu, i dala mi kontakt telefon da joj se javim ako budem želeo - započinje priču Ian.
Ovaj nesvakidašnji mladi čovek ne samo da ima životnu priču iz snova, već je i njegovo ime splet okolnosti.
- Zovem se Ljubiša Vuković ali, kako je to mojim agentima u Britaniji bilo komplikovano za izgovor, morao sam da odaberem novo ime koje ću koristiti u javnom životu, tako je nastao Ian Aleksander.
Nakon što je nosio sve najprestižnije brendove i šetao po modnim pistama metropola Ljubo, odnosno Ian, ušao je u svet muzike i poslednjih meseci njegova dva singla polako osvajaju svet.
- Sinula mi je ideja da bih iz zabave želeo da se oprobam u muzici. Tokom godina stekao sam mnogo kontakata koji su mi pomogli da izdam dve pesme sa dva spota. "How High" i "Hades" su mi dve jako drage pesme za koje sam ja pisao tekstove, a zbog nečega što mi je novo uzeo sam ime Ian i dodao "Wolf" od početka mog prezimena Vuković. Jedva čekam da vidim gde će me ovo odvesti - zaključuje šarmantni top model.

Autor: Milan Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti