Madona: U poseti bivšem suprugu Šonu Penu

Madona: U poseti bivšem suprugu Šonu Penu

Autor: | 26/11/2013

0


Pop pevačica Madona otputovala je na Haiti kako bi videla humanitarne projekte koje je njen bivši suprug Šon Pen pokrenuo posle razornog zemljotresa 2010. godine.

Holivudski glumac je u razgovoru za AP rekao da je pozvao Madonu, sa kojom je "zadržao sjajno prijateljstvo tokom godina" da ga poseti i dodao da je ona na Haiti došla sa sinom Rokom. Pen je rekao da je par stigao pre nekoliko dana i da ne zna koliko će ostati.

- Ovde je, gleda, potrudila se da dođe i uzbuđen sam zbog toga - rekao je Pen i dodao da se nada da će možda uspeti da je inspiriše da se i sama uključi u humanitarne akcije na Haitiju.

Madona je na Instagramu već okačila brojne fotografije. Na jednoj pozira u novoj bolnici u centralnom delu zemlj. Iznad slike je natpis "Revolucija ljubavi na Haitiju". Na drugoj fotografiji se vide planine u sumrak uz komentar:
- Sumrak na Haitiju. Ovo je Raj!

Pen od 2012. radi kao ambasador za Haiti. Osnovao je humanitarnu organizaciju J/P koja je fokusirana na izgradnju kuća i preseljenje na hiljade ljudi koji su izgubili sve u zemljotresu. Njegova grupa nedavno je sponzorisala pet trkača sa Haitija da učestvuju na Njujorškom maratonu.

izvor: Tanjug

foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti