Viktorija Bekam: Ne planiramo da se selimo iz Londona

Viktorija Bekam: Ne planiramo da se selimo iz Londona

Autor: | 12/09/2013

0

Dejvid (38) i Viktorija Bekam (39) nakon povratka iz Los Anđelesa prošle godine borave u Londonu, odakle ne planiraju da se sele. Slavni par i njihovo četvoro dece, 14-godišnji Bruklin, 11-godišnji Romeo, osmogodišnji Kruz i dvogodišnja Harper, preselili su se u britansku prestonicu kada je Dejvid napustio fudbalski klub "Los Anđeles Galaksi", a uprkos glasinama da planiraju povradak u SAD, slavna modna kreatorka kaže da su srećni što su se vratili u svoju domovinu.
Viktorija, koja je oduševila kritičare i modne stručnjake svojom novom kolekcijom za proleće/leto 2014, koju je predstavila na Nedelji mode u Njujorku, kaže da je London oduvek bio njihov dom.
- Tako sam srećna što sam se vratila u London, svi smo srećni. Deca idu u fantastične škole, imaju mnogo prijatelja i naša familija živi u Londonu. Ponosni smo što smo Britanci - kaže ona i dodaje:
- Volim i Los Anđeles. Uvek ću se vraćati tamo kada deca budu na raspusti. Volim da provodim vreme i u Njujorku, tamo je neverovatna energija, ali London je naš dom i ne planiramo da se selimo. Tu ćemo ostati.
Viktorija i Dejvid nedavno su proveli letnji odmor u svojoj kući u Los ANđelesu i putovanja širom sveta im nisu strana, ali bivša "Spajsica" kaže da u svojoj rodnoj državi dobija najbolju inspiraciju.
- Dosta putujem, pa me mnoga različita mesta na mene ostavljaju utisak, ali uživam u Lodnonu. Radim svakog dana i provodim vreme sa svojom porodicom. London je neverovatan grad.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti