Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama

Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama

Autor: | 15/07/2013

0


Igor Ramović (41), suprug pevačice Goge Sekulić, koji je juče preminuo u bolnici u Nemačkoj, izgubio je kratku, ali tešku bitku sa rakom pankreasa. Kako portal Scandal.rs ekskluzivno saznaje, Igoru je kod nas pogrešno dijagnostifikovan rak debelog creva. On je u Nemačkoj ušao u prvu fazu lečenja, tj. pripreme za transplantaciju pankreasa. Goga je sve vreme bila uz njega u bolnici, jer čim je saznala za suprugovu bolest otkazala je sve poslovne obaveze. Samo start lečenja koštao je 20.000 evra, a transplantacija i druga faza 700.000 evra.
Igor se juče dobro ujutro osećao, ali popodne su počeli da mu otkazuju organi. Bio je svestan do same smrti. Goga, koja se nije odvajala od supruga i bila je smeštena sa njim u sobi, pričala mu je kako će ići na more čim ozdravi. Igor je pokušao nešto da joj odgovori na to i u tom trenutku je umro. Lekari su dotrčali kada je pevačica vrisnula, ali su jedino mogli da konstatuju smrt.
Igor Ramović preminuo je u 21:00. Goga je bila sama sa Igorom, a nakon što je umro došao je prijatelj da joj pomogne oko svega što je potrebno, Igorova majka na putu je iz Srbije u Nemačku, a otac mu je bio u Beogradu i vest je dobio tek kasnije. Goga se, razumljivo, oseća izuzetno loše.
Nakon neophodne procedure, telo preminulog Ramovića biće prebačeno u Srbiju, gde će biti i sahranjen.
Da je doživeo drugu fazu lečenja, mogao je da živi još godinama bez ikakvih problema. On se nikada nije žalio da se oseća loše, niti je pre teške bolesti njegovo zdravstveno stanje bilo loše. Bolovao je nešto više od mesec dana, a kako Goga nije želela da se o njegovom lošem stanju piše, mi smo poštovali njihove želje. Iako lekarske prognoze nisu bile optimistične, niko nije očekivao da će se sve odigrati ovako brzo.
Goga je u šoku, a kratko nam je rekla:
- Crkavam. Umro mi je na rukama - poručila je pevačica.
Estrada je u šoku, jer osim nekoliko njenih najbližih prijatelja, niko od kolega nije ni znao da je Igor bolestan, kao ni to da se leči u Nemačkoj.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin