Madona: Vlasti u Malaviji iznervirane ponašanjem kraljice popa

Madona: Vlasti u Malaviji iznervirane ponašanjem kraljice popa

Autor: | 11/04/2013

0

Pevačica Madona našla se na udaru kritika predstavnika vlasti države Malavi, koju je nedavno posetila, zbog nerealnih zahteva. Naime, Madona zatražila da ona i njena pratnja po dolasku u zemlju imaju privilegije na aerodromu, što nije dozvoljeno, zbog čega je morala da stoji u redu sa drugim putnicima. Zvaničnici su ponašanje kraljice popa opisali kao ucenu, i naveli da pevačica koristi svoj humanitarni rad u ovoj zemlji da bi dobila poseban tretman.
- Ne sporimo da je Madona svetski poznata muzička zvezda, ali to ne znači da može da izbegava propise bilo koje vlade na bilo kojoj teritoriji na kojoj se nađe, uključujući i Malavi - objavljeno je iz kabineta predsednice Malavija Džojs Bande.
Predstavnicima vlasti nije se dopalo ni to što je pevačica najavljivala doniranje novca za izgradnju škole za devojke u njihovoj zemlji, da bi kasnije odustala od toga i navodno izgradila samo nekoliko učionica u već postojećoj školi.
-To što je celom svetu rekla da gradi škole u Malaviju, kada je samo doprinela izgradnji nekoliko učionica nije u skladu sa manirima nekoga ko misli da zaslužuje da bude dočekan sa najvišim državnim počastima. Dobročinstvo treba da bude dobrovoljno i anonimno. U suprotnom, to nije dobročinstvo, već postaje ucena - dodaju malavijske vlasti.
Sa druge strane, 54-godišnja pevačica negirala je da je zahtevala bilo kakav VIP tretman tokom svog boravka u Malaviju.
- Nisam tražila niti zahtevala poseban tretman na aerodromu ili bilo gde drugde tokom svoje posete. Ne želim da me ometaju i obeshrabruju političke agende drugih ljudi. Dala sam obećanje deci Malavija i to obećanje ću i ispuniti - navodi se u pevačicinom saopštenju.
Poznato je da je Madona iz Malavija usvojila dvoje dece: sina Dejvida i kćerku Mersi, i da često posećuje ovu afričku zemlju.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti