"Otvorena Vrata": Snimanje počinje 23. februara

"Otvorena Vrata": Snimanje počinje 23. februara

Autor: | 15/02/2013

0

Mada su se pre 18 godina ta vrata, činilo se zauvek zatvorila, ljubitelji jedne od popularnijih domaćih serija sve vreme su se nadali novom početku. Nada je uslišena, jer 23. februara počinje snimanje nastavka "Otvorenih vrata".

- Istina je: posle skoro dve decenije ćemo se okupiti u manje-više istom sastavu. I svi smo uzbuđeni zbog toga - potvrdila je Bojana Maljević, koja je u prvom delu igrala Anu, a sada će i producirati seriju. Dogovor o nastavku snimanja je ozvaničen u maju prošle godine, a Bojana otkriva da je već napisano 12 epizoda. I dodaje da to verovatno nije kraj. Izvesno je, kaže, da će već prva epizoda (pod nazivom "Rođendan") pokazati koliko će nastavak biti spektakularan, pa i revolucionaran, u svakom smislu.

- Svi smo srećni što smo dobili priliku da repriziramo svoje junake. Ovo je prvi put da se neka glumačka ekipa, posle toliko vremena, nađe u istoj postavci - kaže Bojana. Kako su glumci ostarili za 18 godina - i junake je zadesila ista sudbina. Neće, dakle, biti povratka na devedesete, jer će se serija baviti aktuelnim vremenom, koje je, kaže Bojana, takođe inspirativno. Taman da vidimo gde smo sad, dodaje glumica. Prve tri epizode serije režiraće Radivoje Andrić, a za ostale će biti zaduženi Boban Skerlić i Miroslav Lekić. Vest da će u Beograd stići Vesna Trivalić - jedinstvena Cakana, i Sofija Jović - (tada devojčica) Milica, posebno je obradovala gledaoce. I tridesetogodišnja Sofija, koja je u međuvremenu doktorirala na psihologiji i živi u Njujorku, nije krila radost što će posle toliko vremena, ponovo biti Milica. Ako sve bude teklo po planu, nove epizode "Otvorenih vrata" već na proleće bi mogle da ugledaju svetlost dana. Serija će se emitovati na TV Prva.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti