Željko Samardžić: Raste uzbuđenje pred osmomartovski koncert

Željko Samardžić: Raste uzbuđenje pred osmomartovski koncert

Autor: | 07/02/2013

0

Nakon duže pauze, jedan od omiljenih pevača dama sa ovih prostora, Željko Samardžić, vraća se na muzičku scenu sa novim albumom ali i velikim koncertom. Kao i do sada, Željko će održati koncert na Dan žena, 8. marta u beogradskoj Kombank areni. Kako bismo dobili detalje o spektakularnom nastupu, ali i novom albumu, kontaktirali smo Željka koji je bio raspoložen da otkrije deo svojih planova. Tako na pitanje da li ima tremu pred koncert, iako mu je Arena dobro poznata s obzirom na to da mu je ovo već peti koncert u istom prostoru, Željko je rekao:
- Upravo zato što mi je teren poznat i pokušavam da ga napunim po peti put, trema i te kako postoji. Što se više primiče 8. mart, tenzija postepeno raste! Dakle, beogradska Arena je najrespektabilniji koncertni prostor u mojoj dosadašnjoj karijeri, a beogradska publika možda najzaslužnija što sam ovde gde sam i ono što jesam danas, ne samo u muzičkom smislu.

Kao i prethodnih godina, Željko će svojoj publici prirediti i neko iznenađenje, a ovaj put su to njegove cenjene kolege koje će mu praviti društvo na sceni.

- Žao mi je, ali zaista mi je stalo da imena gostiju ostanu kao ekskluzivitet za publiku koja dođe na koncert – tajanstven je Željko. A na pitanje da li će otpevati neke pesme sa novog albuma, koje publika nije imala priliku da čuje, šarmantni pevač nam je otkrio:
- Naravno! Sigurno je da ćemo svirati nekoliko novih pesama koje su se već zavrtele, "Zaustavite januar" i "Kameleon". Ovih dana ću promovisati još dve, čiji su radni nazivi "Kompas za ljubav" i "Sve što imam nemam".

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti