Kristen Stjuart veruje u pomirenje sa Robertom Patinsonom

Kristen Stjuart veruje u pomirenje sa Robertom Patinsonom

Autor: | 10/09/2012

0

Kristen Stjuart, koja je već nedeljama u žiži javnosti zbog afere sa oženjenim rediteljem zbog koga je prevarila dečka, kolegu iz "Sumrak" serijala Roberta Patinsona, progovorila je u javnosti, prvi put posle skandala.
Glumica koja na filmskom festivalu u Torontu, predstavlja svoj novi film "On the Road", ekranizaciju istoimenog romana Džeka Keruaka, je na pitanje novinara da li će joj biti neugodno da zajedno sa Patinsonom promoviše poslednji deo "Sumrak" franšize - "Praskozorje 2", rekla:
- Bićemo dobro. Bićemo dobro. Mi smo potpuno ok - rekla je ona pomalo nesigurno.
Za sada se ne zna u kakvom su odnosu Stjuartova i Patinson, iako mediji spekulišu da više nisu zajedno, budući da ga je prevarila sa rediteljem filma "Snežana i lovac" o čemu su nedeljama brujali svi svetski mediji.
Za razliku od Patinsona koji posle pojavljivanja fotografija Stjuartove i reditelja Ruperta Sandersa, nije prestajao da izlazi i pojavljuje se na promocijama svog novog filma "Cosmopolis", Stjuartova se krila sve do prošle sedmice kada je prošetala crvenim tepihom u Torontu.
U čitavoj aferi, najžešći udarac pretrpela je upravo 22-godišnja glumica. Patinson je viđen kao oštećena strana, dok se o odgovornosti gotovo duplo starijeg, oženjenog reditelja nije ni govorilo.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti