Čarli Šin dobio ulogu u seriji "Bez ljutnje, molim"

Čarli Šin dobio ulogu u seriji "Bez ljutnje, molim"

Autor: | 27/06/2012

0

Nakon prošlogodišnjeg otkaza iz serije „Dva i po muškarca“ i niza skandala čiji je glavni akter bio, Čarli Šin (46) vraća se ulozi - glumca. Doduše, neće morati mnogo da glumi, jer je junak serije „Bez ljutnje, molim“, koja počinje da se emituje 28. juna na kanalu FX, prilično sličan njemu.
Bivši bejzbol igrač koji mora da se izbori sa svojim burnim temperamentom kako bi postao netradicionalni terapeut u fokusu je serije zasnovane na istoimenom filmu iz 2003. godine sa Adamom Sendlerom u glavnoj ulozi. Za početak, serija ima deset epizoda, ali ako dobro prođe kod gledalaca, planirano je još 90 nastavaka.
Čarli, ipak, ne mari za gledanost. Mada ne krije da mu zahvaljujući glumi život izgleda kao san, priznaje da se pomalo umorio.
- Radim ovaj posao već 30 godina. U nekom trenutku umoriš se od nošenja tuđe odeće i izgovaranja tuđih rečenica. Uostalom, toliko je zanimljivih stvari koje mogu da radim. Kad izađem iz ove industrije, sve će se vrteti oko fudbalskih utakmica i zabavnih parkova koje ću posećivati sa decom - rekao je Čarli i dodao da će se verovatno penzionisati čim se „kontrola besa“ završi.
Mnogi mu, ipak, ne veruju. Smatraju da je sve deo pi-ar kampanje povodom nove serije kako bi se Čarli konačno predstavio kao porodičan čovek, a ne skandal-majstor koji se hvali svađama sa producentima i zabavljanjem sa porno divama.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti