Kristin Stjuart je najplaćenija glumica Holivuda

Kristin Stjuart je najplaćenija glumica Holivuda

Autor: | 21/06/2012

0

Glumica Kristin Stjuart koja se proslavila vampirskom sagom "Sumrak" i filmom "Snežana i lovac" nalazi se u vrhu ovogodišnje Forbsove liste najplaćenijih glumica, odmah ispred Kameron Dijaz i Sandre Bulok.
Kristen je zaradila pozamašne sume novca od filmova "Breaking Dawn Part 1" i "Snežana i lovac". Za svaki snimljeni deo serijala "Sumrak" zaradila je 12,5 miliona dolara, a dobila je i deo zarade od prikazivanja filma.
Prema grubim procenama, od maja prošle do maja ove godine mlada brineta je zaradila oko 34,5 miliona dolara. Iza nje, mesta na listi najplaćenijih glumica Holivuda zauzele su Kameron Dijaz sa zaradom od 34 miliona dolara, i Sandra Bulok sa 25 miliona.
Holivudska zavodnica Anđelina Džoli zaradila je 20 miliona dolara, čime se plasirala na četvrto mesto, dok je Šarliz Teron koja uz Kristin glumi u "Snežani i lovcu" na petom mestu liste sa zaradom od 18 miliona dolara.
Ostala mesta na listi najplaćenijih glumica zauzele su Džulija Roberts (16 miliona), Sara Džesika Parker (15 miliona), Meril Strip (12 miliona), Kristen Vig (12 miliona) i Dženifer Aniston (11 miliona).

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti