Sedmi teniski turnir poznatih kod Noleta

Sedmi teniski turnir poznatih kod Noleta

Autor: | 19/05/2012

0

Tenis je i ove godine „izabrani“ sport Srbije ! „Sveta zemlja“ našeg tenisa -teniski centar „NOVAK“- ponovo će ugostiti brojne učesnike i posetioce sedmog tradicionalnog pozivnog turnira poznatih ličnosti u tenisu –„ Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2012“ ! Izuzetni teniski doživljaj, sjajna zabava i druženje, razna iznenadjenja i nagrade za publiku i ovoga puta će dočekati brojne posetioce sportsko-zabavnog programa turnira – za vikend 19. i 20. maja - i okupiće do sada najširi krug poznatih ličnosti naše javne i profesionalne scene u muškoj i ženskoj konkurenciji koji redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis !

Ova sjajna sportska i humanitarna manifestacija – tokom koje se draž pobede, duh fer pleja i važnost učestvovanja prožimaju dobrom zabavom i druženjem nekadašnjih i sadašnjih “asova” raznih cenjenih javnih profesija – zaljubljenika u “beli sport” – prati veliku popularnost u široj javnosti Srbije posle sjajnih međunarodnih uspeha naših profesionalnih asova ! Posebno važan sadrzaj programa je i održavanje „Jaffa Mini-Tennis Open“ turnira za decu do 10 godina, zvanične akcije Međunarodne Teniske Federacije ITF – koju će Organizator Turnira poznatih prirediti u saradnji sa Teniskom Asocijacijom Srbije ( Tennis 10 S ).

Velika čast je učinjena Organizatoru Turnira, svim igračima, pobednicima i prisutnoj publici prisustvom i učešćem najboljeg tenisera i sportiste sveta - Novaka Đokovića - na zavrsnoj ceremoniji dodele trofeja i nagrada Šestog Turnira Poznatih prošlog septembra – što je potvrda prihvaćenosti, uvažavanja i uspeha programa turnira na najvišem nivou!

Omiljenost tenisa među poznatim javnim ličnostima potvđjena je nikada većim odzivom za učešće na predstojećem
Hugo Boss Čelendžer turniru poznatih – koji će svojim bogatim i zabavnim programom za publiku i igrače i ovoga puta biti pravi hit! Dosadašnji učesnici su Ivan Ivanović, Dragan Gagi Jovanović, Milan Bošković, Bane Trifunović, Mili, Savo Milošević, Vanja Grbić, Bata Mirković, Marko Živić, Adriana Čortan, Merima Njegomir, Jellena, Jelena i Žika Zana... Trofej pobednicima i finalistima u svim konkurencijama i ove godine će uručiti selektor Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović, dok će humanitarni fond turnira biti posvećen školi „Stefan Dečanski“ za decu oštećenog sluha-nagluve.

Mečevi oba dana programa turnira poznatih i mini-tenisa – u subotu 19. maja i nedelju 20. maja - biće igrani od deset sati ujutru do osam uveče (10:00-20:00 h), tokom kojih će biti priređeno više zabavnih programa i nagradnih igara za posetioce turnira. Posebni egzibicioni mečevi predstavnika publike, javne humanitarne aktivnosti, kao i egzibicija bivših reprezentativaca i šampiona zabaviće brojnu publiku pre finalnih mečeva, a Ceremonija dodele trofeja i humanitarnog fonda turnira biće održana na centralnom terenu Teniskog centra „NOVAK“.
Ulaz za publiku je slobodan !
Dodjite sa prijateljima na sjajnu zabavu Teniski centar NOVAK na Dorćolu - na „Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2012“ i „ Jaffa Mini-Tennis Open“ i izaberite vaše favorite među poznatim i budućim asovima !

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti