Kejt Vinslet zablistala na premijeri 3D "Titanika" u Londonu

Kejt Vinslet zablistala na premijeri 3D "Titanika" u Londonu

Autor: | 28/03/2012

0

Glumica Kejt Vinslet (36) koja je pre 15 godina glumila Rouz Devit Butaker u filmu "Titanik", sinoć je prošetala crvenim tepihom u Londonu povodom premijere istog filma, predstavljenog u 3D tehnologiji, i oduševila prisutne svojom lepotom.
Kejt je prošetala crvenim tepihom u crnoj haljini do poda, blago prikupljenom ispod grudi, i sa rukavima od srebrnih kamenčića. Majka dvoje dece plenila je lepotom, sa vrlo malo šminke i podignutom kosom.
Na tepihu joj se pridružio i reditelj legendarnog filma, Džejms Kameron koji je rekao novinarima da je 3D verzija filmske hit drame iz 1997. godine ''premašila sva moguća očekivanja''.

"Titanik" je trijumfovao na dodeli Oskara 1998. godine, osvojivši 11 ovih priznanja, a do poslednjeg Kameronovog filma "Avatar", priča o nesreći prekookeanskog broda na kome se dvoje mladih zaljubljuje držala je rekord u zaradi sa oko dve milijarde dolara.
Kako je najavljeno iz distributerske kuće ''MCF'' ovaj film koji je i danas popularan pojaviće se u našim bioskopima u 3D verziji 5. aprila.

Izvor: Blic
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti