Jelena Rozga: Kraj agonije

Jelena Rozga: Kraj agonije

Autor: | 30/09/2011

0

Iako je trebalo da bude glavna gošća na promociji novog albuma grupe "Connect", Jelena Rozga nije se pojavila i sa momcima iz Zaprešića zapevala "Dalmatinku" preksinoć na pozornici jarunskog kluba "Mansion".
- Jelena, nažalost, nije mogla doći zbog svojih privatnih problema. Svima nam je bilo žao zbog toga, no stvar je trebalo da rešava u policiji, tako da potpuno razumemo njen izostanak - objasnio je Bojan Šalamon iz "Connecta". Isto opravdanje imala je i splitska pevačica, koja je ceo prekjučerašnji dan provela u policijskoj stanici.
Naime, Jelena je napokon prijavila upornog obožavaoca koji je već sedam meseci proganja i danima dežura ispred njene zgrade. Reč je krupnijem proćelavom muškarcu 50-ih godina koji krhku Splićanku već mesecima uhodi i svaki joj dan pretvara u pakao.
- Bila sam sprečena da dođem u Zagreb jer sam morala obaviti razgovor s policijom. Danas su me obavestili da su priveli muškarca koji me proganjao te da su s njim obavili informativni razgovor. Da ne naštetim slučaju, ništa više ne mogu reći. Drago mi je što ću na deset dana otići iz Splita da se napokon odmorim od svega. Danas krećem na put, očekuju me koncerti u Austriji, Njemačkoj i Grčkoj kojima se jako radujem - otkrila je Jelena, koja trenutno proživljava najlepše trenutke svoje karijere, ali se suočava i s onom tamnijom stranom slave.
- Sve je počelo još u februaru, nekoliko dana pre mog koncerta u Spaladium Areni. Oko 22-23 sata nepoznati muškarac pozvonio mi je na videoportafon i kazao: "Jelena, ja sam". Naravno, nisam otvorila, ali sam se posle sva tresla i počela plakati. Od tada je dolazio još mnogo puta, što poslepodne, što uveče. Zapamtila sam i vozilo i registraciju, ali nisam ništa preduzimala, jer sam mislila da će ga proći - objasnila je Jelena zbog čega je toliko dugo čekala s prijavom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin