Vlada Mandić: Ljubavne zavrzlame

Vlada Mandić: Ljubavne zavrzlame

Autor: | 31/08/2011

0

Iako ga mediji, otkako se rastao od supruge Jelene, povezuju sa brojnim beogradskim i novosadskim lepoticama, proslavljeni rukometaš i odnedavno pojačanje kluba „Partizan“ Vlada Mandić trudi se da veći deo svog slobodnog vremena provodi sa četvorogodišnjom kćerkom Sašom. Skoro celo leto bio je zaokupljen pripremama za novu rukometnu sezonu, ali je svaki slobodan trenutak koristio da skokne do Crne Gore gde je njegova mezimica sa majkom dva meseca boravila u njihovoj porodičnoj kući. Pored toga, uspešni sportista veoma je srećan što je sa svojom mezimicom nedavno nekoliko dana provela u Vrnjačkoj Banji.
- Pošto sam tokom leta uspeo da odvojim svega nekoliko dana koje sam mogao da provedem sa kćerkom u Crnoj Gori, mnogo sam je se zaželeo pa sam zamolio mog oca da je dovede u Vrnjačku Banju, gde sam sa klubom skoro dve nedelje bio na pripremama. Po ceo dan smo bili zajedno, a ona je redovno posećivala moje treninge. Visinom i građom je povukla na mene, tako da je sport veoma interesuje. Primećujem da je više nadarena za individualne sportove, mada je i rukomet privlači, od čega je ja odvlačim, jer je grub i naporan sport i za muškarce, a kamoli za žene. Budući da je Saša još mala, brzo se zaželi mame, ali ponosan sam jer nas dvoje imamo poseban odnos. Ženska deca su uvek bliža sa očevima, takav je slučaj i kod nas. Saša mi često otkriva neke svoje tajne i požali mi se ako je nešto muči. Kako postaje starija i ozbiljnija, sve više vidim i shvatam da joj trebam. Kada dođem u Novi Sad, nas dvoje obavezno idemo da se vozimo rikšom, jer nas to beskrajno zabavlja - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Vlada Mandić i objašnjava zašto još svojoj mezimici nije rekao da se rastao od njene majke.
- Mislim da je naša kćerka još mala da bi razumela celu problematiku nas odraslih. Ne bi ona to shvatila. Iako nam postavlja milion pitanja, poput onih zašto me nema, gde sam, kada dolazim kući i slično, srećna je jer sam i ranije, dok smo supruga i ja bili zajedno, zbog sporta i posla dosta putovao i odsustvovao od kuće, tako da je ona navikla da nisam stalno tu. Još joj nismo ništa rekli, pustili smo da prođe neko vreme - kaže Mandić i komentariše priču da je odnedavno u vezi sa atraktivnom crnkom.
- Ne bih to preterano komentarisao jer je još rano. Videću, ako budem s vremenom prepoznao da je to ono pravo, naravno da tu vezu neću kriti. Stvarno je još rano da bilo šta kažem jer sam trenutno više skoncentrisan na neke druge stvari. Videćemo - iskren je Vlada.
O Kristini Bekvalac, sa kojom je raskinuo emotivnu vezu, kaže da su ostali u dobrim odnosima, kao i sa njenom sestrom Natašom.
- Sa Kristinom i sa Natašom sam oduvek bio i biću u super odnosima, dugo se poznajemo i nikada se nismo svađali. Viđamo se s vremena na vreme. Kristina je zaista super devojka o kojoj imam samo reči hvale. U dobrim smo odnosima, mnoge stvari me vežu za nju, ali nismo u vezi. Što kaže Čola: „Ja tu ništa ne bi dir'o“ - priča poznati rukometaš.
Na pitanje da li možda u budućnosti planira da se pomiri sa suprugom Jelenom, budući da se ni posle godinu dana od rastanka nije zvanično razveo od nje, zgodni sportista odgovara:
- Kako stvari trenutno stoje, ne verujem. Za sada sam protivnik brakova. Jelena i ja dosta vremena provodimo zajedno, kako ćemo dalje i da li ćemo se „papirološki“ razvoditi, videćemo. Ni sam ne znam.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin